Telkkaa katsellessa on kiva neuloa jotain, jos seurattava ohjelma ei vaadi tarkkuutta. Tänä keväänä on kolmet sukat tupsahtaneet puikoilta, osa ihan vaan omana työnään, osa Riddarin aikana välityönä, kun paidassa on ollut tarkkuutta vaativa vaihe tai uuden alku, joka vaatii keskittymistä.

Karkkiraitaa! Näillä osallistuin Instagramissa #jämälankakaliin

IMG_3894.jpg

Langat ovat vanhoja Novitan 7-veljestä, kelta-oranssisävyinen on ihanan ystäväni Onnelin vuosia sitten värjäämää, lahjaksi sen olen saanut. Sitä olen säästänyt ja säästänyt, ja tänä keväänä tuntui, että on juuri sen aika päästä työn alle <3 Ihanat tuli!

IMG_3892.jpg

IMG_3893.jpg

Nämäkin ovat jämistä, ja kuten näette, ihan siihen ei langat riittäneet kuin ajattelin. Piti tuo pieni kärki tehdä kolmannella värillä, mutta eipä se haittaa. Näiden sukkien värit eivät pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, ovat paljon syvemmät ja kauniimmat luonnossa ja nuo raitalangat sopivat niin hyvin yhteen.

IMG_3889.jpg

Kaikki nämä ovat suunnilleen minun kokoani, eli 37-38, jotain sinne päin. Sinne ne sukkalaatikkooni päätyivät, katsotaan koska ne kotiutan ja mihin, kenelle.

 

Onko sinulla jotain puikoilla/ koukulla?

 

-Sallius-