Maisa on ollut kumman levoton viime aikoina, vaikka on varsinkin ukkosen kanssa käynyt pitkilläkin lenkeillä. Eilen olin "kauneussalongissa" koko illan, ukkonen työreissussa ja pojat vastuussa Maisan ulkoiluttamisesta. Tietäähän sen lenkittämisen - hädin tuskin pääsee mökin nurkkaa kauemmas siis. Aika reikuttaja otus oli kun kotiin tulin, vaikka täytyy myöntää, että on viime aikoina ollut kovin paljon muutenkin.

Kaiken huippu oli viime yö, kun neiti alotti laulannan heti kun menimme poikien kanssa nukkumaan. Minä jo ajattelin, että  on oikeasti joku hätä, kun niin kamalasti huusi ja tulin katsomaan, mutta seuran puutetta se vaan taisi olla. Ulina lakkasi ja sain nukuttuakin - huimat 4 tuntia- kunnes mekkala alkoi taas. Kiljui siis yökahdesta aamuviiteen, siihen asti kun itsekin nousin. Siihen sitten loppui huuto. Mukavaan aamuun sopi mukavat löydöt monessa paikassa keittiössä.. Ei siinä muuta kuin moppi kourassa heilumaan ennen töihin lähtöä.

Töistä tultuani päätin viedä neidin pitkälle lenkille, jos vaikka ensi yönä saisi nukuttuakin. Kyllä oli taas remmin päässä niin vauhtia, että meinasi ihan pinna palaa! Parisen tuntia tassuteltiin jäällä, Maisa juoksenteli suurimman osan ajasta vapaana. Ei tainnut paljon palella, vaikka minä olinkin ihan jäässä. Mutta pissasi ainakin 14 kertaa. Pikkaisen vajaan parin tunnin aikana. Just. Nyt uinailee kopassaan, sinne laitoin rauhoittumaan. Hoh hoijaa..

 

-S-