Tämäkin viikko puolessa, ihan on väsy jo nyt. Tänään otin pienet päikkärit, vasta sitten jaksoin lähteä Maisan kanssa lenkillekin. Tammikuu on töissä paperiasioiden kanssa ihan kamala kuukausi, mutta kohta olen saanut pakolliset hoidettua. Onneksi on ollut niitä mahdollisuus rauhassa tehdä, kenenkään pahemmin keskeyttämättä.

Pojat ovat inoissaan talvesta, joka päivä ovat lähikentällä luistelemassa ja pelaamassa monta tuntia. Esikoinenkin tuli vasta hetki sitten reeneistä, joihin lähti melkein suoraan pitkän koulupäivän jälkeen ja nyt jo viipottaa kentälle. Nuorempi taas meni kouluhommien jälkeen moneksi tunniksi jääkiekkoilemaan ja nyt on sisäreeneissään testaamassa joululahjaksi saamaansa uutta salibandymailaa. Ihanaa kun nuoret jaksavat liikkua ja koska on kunnon talvi, ulkoilevatkin myös!

Minä olen saanut pitkästä aikaa itsestäni edes vähän irti ja ommeltua pikkaisen. Vaikkei edes paljoa, mutta vähäkin piristää ja saa olon tuntumaan mukavalta. Nyt suunnittelin vielä leipovani mantelileipää - olisipa ihanaa keittää iltapalalle teet ja maiskutella uunituoretta...

Hommiin mars, jos aikoo saada tehtyä!

 

 

-S-