Muutamana päivänä näytti jo ihan keväältä, ja nyt... Aamusta satoi räntää ja oli himskatin märkää, nyt sentään on vähän kuivempaa. Tänään kävin ostamassa Maisalle kurapuvun, ettei aina lenkin jälkeen tarvitse pestä koko neitiä. Koon valinta vaan on vaikeaa, neiti kun ei ihan vielä ole täysikasvuinen. Nyt sitten mietinkin, voinko laittaa uuden kurapuvun päälle jo tänään, vai pitääkö se vielä vaihtaa. Helpointa varmaan olisi, jos menisin otuksen kanssa kauppaan ja katsottaisiin myyjän kanssa yhdessä. Mutta  kun ei vaan huvita raijuttaa neitiä sinne..

Tuo neiti koettelee hermojani nykyään jatkuvasti, ilmeisesti luulee pienessä koiran päässään olevansa jo niin iso tyttö, että kuvittelee voivansa tehdä ja käyttäytyä miten huvittaa. Tänään vastassani oli sytykkeiksi silputtu puulasta, ja puoli pussillista puoliksi syötyjä karppileipiä... Niinpä. Ja tekemisen puutettahan ei oikeasti ole, mutta kun ei huvita kaivaa herkkunameja tekemistäni kätköistä, kun se on liian vaikeaa puuhaa - siinä jopa pitäisi tehdä ja päätellä jotain itse. Helpommalla saa huvia, kun venyttää itsensä piiiiiiiiiitkäääääääksi ja kiskoo pöydiltä ja tasoilta kaiken, mikä on kiskottavissa. Kotona kun ollaan, nukkuu melkein kaiken aikaa - säästää siis voimiaan siihen, että jaksaa tehdä kotiväelle iloisia yllätyksiä tervetuliaisiksi, kunhan vain paikalta poistumme...

 

"Mitään pahaa en oo tehny - ihan kiltisti oon ollu. Ai miten niin muka syönyt jotain - HAA HAA -  - jaa MITÄ roikkuu suupielistä...? (Perhana, taas kävi käry...) Mut pusulla selviää..."

SMACK! <3

 

-S-