Niin vain viikko taas päätyi perjantaihin, vaikka alussa se niin piiiiitkältä tuntuikin. Väsynyt olen, mutta tyytyväinen viikon suorituksiin. Nyt on edessä viikonloppu pääasiassa ukkoseni kanssa kahden reissussa, ja sunnuntaina saamme kaukaisen vieraan kotiimme. Mukavaa siis luvassa. Huomisen säätä katselin hetki sitten: se ei kovin mukavaa lupaa, mutta sitä ei muuksi saa. Vielä uskon, että lämmintä tulee, ainakin töissä tarkenee kesävaatteilla, joten sinne sitten laitan tänään hankitut uutukaiseni, jos ei muualla tarkene. 

Tosiaan, äitylin kanssa eksyttiin tänään Penkolaan, ja siellä sitä aikaa sitten hurahtikin luvattoman paljon. Ja rahaakin jonkin verran. En tiennytkään, että tarvitsin noin paljon uusia vaatteita... Jalka suussa Kaikkea ihanaa ja mukavaa lähti mukanani kotiin, mutta olihan ne ihan edullisia, vai mitä sanotte: Nanson pyjama 8 e, t-paita 10 e, legginsit 8 e, collarihousut 5 e, seeprasukkikset 1 e, ja tuo tunika 20 e. Jälkimmäistä mietin pitkään, mutta loppujen lopuksi sen nappasin myös. On niin nätti ja tyttömäinen leggareiden kanssa!

  1249061889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan värit ovat taas mitä sattuu... Saapas muuten nähdä, tuleeko tänä viikonloppuna minusta uuden ihanaisen kameran omistaja, vai vieläkö jatkan tuolla kännyllä kuvaamista. Vaikka hyvä sekin on, ei valittamista.

-----------

... Kävinpähän välillä vetäisemässä Sing Starilla Stellan Aamun kuiskaus. Pojat kaivoivat pelin esiin, kun muuta ei saanut pelata. Tuo laulaminen on välillä ihan mukavaa, mutta taas huomasi, kuinka vähän viime aikoina on laulanut... Lastenlauluja ei lasketa tähän laulamiseen, niitä kun rallattelen töissä melkein joka päivä, eikä mamman kanssa rallateltuja "onks toi taas niitä mummun lauluja" tai vastaavia...

Uunista leijailee pitsan tuoksu, ihanaa! Pojat saavat tehdä limpparia, kun minä väänsin pitsaa. Saunassa pitäisi vielä käydä, ja tavaroita laitella valmiiksi, niin pääsisi sitten huomenna ajoissa matkaan. Kovin paljoa ei vaatetta tarvita, mutta kammoan sitäkin vähää pakkaamista edellisen postauksen asioiden vuoksi. Mitä ihmettä laitan päälleni, jos päivällä pyöritään kaupungilla, ja jos illalla mennään syömään ja ottamaan parit lasilliset? Voi ei, en jaksa miettiä! Eikä mulla ole tuohon säähän kunnon kenkiäkään, eikä takkia, jolla kehtaisi liikkua ihmisten ilmoilla... KÄÄK! 

Mukavaa viikonloppua kaikille, pitäkäähän taas huolta toisistanne!

-S-