Olen siis saanut kuvattua joitain juttuja, joista olenkin kertonut. Toisen myssykäiseni sain tänään valmiiksi, mutten ehtinyt siitä päivän valolla ottaa kuvaa. Se jää siis myöhempään.

Ensimmäisenä Baktus-huivi Purosta, muistaakseni kavervansävyisenä. Tämä huivi meni mummolleni ei joululahja-, vaan  joulun jälkeen -pakettiin. Kuva vähän hämärä, vaikka päivänvalolla otettu.

Ja parit tossukaiset: tummemmat ovat tummanruskeaa ja havunvihreää Huopasta, kirjavat Puron iltanuotiota. Nämäkin joulun jälkeen -paketteihin.

Sitten kaunis huivi, joka ei todellakaan ole minun tekemäni (vaikka toivoisinkin osaavani). En koskaan saisi tuollaista aikaiseksi... Lucariini muisti minua jouluna tällä kauniilla ja lämpimällä huivilla, sen yläpuolella neulomani myssykkä Isoveljestä. Melko samaa sävyä on myssykkäni tuon huivin vihreän kanssa, ja yhdessä oikein mukavat yhdistettynä harmaaseen villakangastakkiini.

 

Myssystä vielä lähempi kuva. Otin kyllä sellaisenkin kuvan siitä, jossa nuoriherra E oli mallina, mutta näytti niin hassulta siilin tukan päällä, että menköön nyt sitten tämä peräkärryn/trailerin pyörän päällä otettu versio levitykseen.

Tässä kuvassa värikin on melkoisen lähellä oikeaa.

No, nyt tuli todistettua, että olen minäkin joskus jotain saanut aikaiseksi. Tänään laitoin puikoille yhdet villasukat, taidankin mennä jatkamaan niitä, ja kuuntelemaan Salkkareita siinä samalla.

-S-