Koko aamun olen viuhtonut reippaasti, pyjamassa. Olemme järjestäneet tälle iltapäivälle emoyksikössämme naisten virkistäytymisiltapäivän asiakasäideille, ja minun hommani on "luottoleipurina" ollut valmistaa makaroni-kinkkusalaatti, sekä leipoa sämpylöitä. Viimeinen pellillinen ihanan pehmoisia perunasämpylöitä on nyt uunissa, salaatti on jäähtymässä ulkona, ja kohta päräytän vielä SodaStreamerilla kuplavettä kyytipojaksi. Paikalle tulee muutama tuote-esittelijä, mm. lastenvaatteita, kosmetiikkaa ym. on kaupan, hyvää seuraakin pitäisi löytyä. Jos ei näillä virkisty, johan on kumma! Tosin minä kyllä olen vähemmän virkeänä näistä touhuista, mieluiten viettäisin tämänkin päivän kotioloissa omissa tössäyksissä nyt kun tuntuu, että virtaakin riittäisi, töitä kun saa tehdä ihan varmasti tarpeeksi ja ylikin arkena... Mutta meneehän tämä näinkin.

Mies lähti poikien kanssa omakotiyhdistyksemme pilkkikisoihin, pikkuveljeni tuli vahvistukseksi. Toivottavasti saavat kalaa, ja kaikki ovat reippaina, kotona oli vähän mutkutusta molemmilla pojilla. Mutta eiköhän tuo kaunis kirpeä pakkaspäivä tee ihmeitä. Ja makkaraakin muistaakseni on nälkäisille tarjolla. Kaikille osallistujille on luvassa palkintokin: viime vuonna meidän miesväki lähti kotiin ennen palkintojen jakoa, joten jälkijunassa meille toimitettiin iso kassillinen kaikensorttisia hiutaleita ja leseitä. Niistä riitti puuro- ja leivontatarpeita pitkään.

Noin... Nyt on viimeinenkin sämpyläpellillinen pois uunista. Minun täytyy ilmeisesti alkaa valmistautua lähtöön, ja vihdoinkin vaihtaa päälleni jotain muuta kuin tämä pyjama. Vaan taidanpa laittaa jonkin mukavan rennon tunikan ja legginsit, jatkuu tämä pyjamafiilis...

Aurinkoista sunnuntaita!

-S-