Kyllä nyt on minustakin tullut oikea Tyylilyyli, kävin meinaan eilen stailauksessa... Mies kehotti kokeilemaan kyseistä asiaa, liekö kyllästynyt tyylittömyyteeni vai mahtoiko olla oma sonni ojassa: halusi tietysti saada mielipiteeni heidän palvelustaan. Ihan kiva kokemus oli, vaikka minulla kyllä taitaa edelleen olla ihan oma stailaaja, kunhan vaan satutaan samaan aikaan samaan paikkaan. Terveisiä vaan A-K:lle  ! 

No juu, vaatteita ostin yhden kassillisen, ja huomenna meinaan niistä suurimman osan pukea päälleni, kun menemme kuuntelemaan Tommy Hellstenin luentoa yliopistolle. Yritän saada ukkoseni ottamaan yhden päättömän kuvan itsestäni niissä vetimissä teitä varten, vaikkei tämä mikään muotiblogi olekaan. Tuota luentoa odotan ihan innoissani, Tietäjä-sarjan olen hänen tuotannostaan lukenut, ja niistä kovasti pidin. Uskon, että hänellä on minulle jotain annettavaa, varmasti monelle muullekin..

Äsken sain jonkin ihmeellisen tarmonpuuskan, ja innostin porukan siivoamaan. Melkein koko perhe oli hommassa mukana, joten touhu kävi sukkelaan. Mieleni tekisi kovasti krysanteemikimppua puhtaalle, siistille pöydälle, mutten tiedä, jaksanko sittenkään lähteä sitä metsästämään. Mahtaako tuosta lähitavaratalosta sellaista löytyä, minä kun olen vähän ronkeli. Eikä kukkakaupatkaan ole enää auki tähän aikaan. Huomenna on tietysti taas uusi päivä, ja sopiva välikin kukkien metsästämiselle, jos vien tuon esikoisen jalkapalloharrastukseensa, enkä viitsi ajella kotiin välillä. Lähdenkö, vai enkö..?

Yhdet villasukat ovat valmistuneet tänään, muuten käsillä tekeminen on vähän hitaalla. Kirjoja kuluu sitäkin ahkerampaan. Lukuvillitys on ollut päällä jo jonkin aikaa, ja luultavasti kestää niin kauan, kuin löydän kirjastosta hyviä kirjoja, joiden parissa viihtyy. Mitenkäs te muut: luetteko paljon, ja minkälaisia kirjoja?

Mukavaa ja rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

-S-