Hups! Tarkoitukseni oli oikeasti kirjoittaa "varsin painajaismaista", mutta kun nuo innolliset kirjaimet hypähtivät noin hauskaan muotoon, en raaskinut niitä siitä hävittääkään... Hih!

Tänä aamuna päivänä heräsin ihan kamaalaakin kamalampaan painajaiseen. Olin muutamana aamupäivän tuntina eksähtänyt unimaailmassa psykologisen trillerin ja kauhun sekoitteiseen uneen, joka onkin vaivannut mieltäni koko päivän. En nyt sitä ala tässä kertomaan, kovin hankalaa on pukea sanoiksi ahdistavaa paniikinomaista tunnetilaa kaikenmaailmaisista yliluonnollisista tapahtumista liitettynä varsin läheiseen ystävääni, mutta unesta toinnuttuani pakko oli laittaa ko. ystävälleni viestiä, että onhan kaikki kunnossa.

Yhdessä yritimme untani "avata" ja yritin etsiä merkityksiäkin netistä - laihoin tuloksin. Nyt kuitenkin kun sitä olen pähkinöinyt ja pureskellut, olen onnekseni päätynyt ihan positiiviseen tulkintaan. Tosin unen karmiva loppu jäi vielä ikävästi kaivertamaan, vaikka yhdessä jo sitäkin vähän naureskellen pohdiskelimme.

Hyi sentään, en tykännyt yhtään siitä unesta! Taidan laittaa Nukkumatille rakentavaa palautetta asiasta, ei tuollaisilla sovi heikkohermoisia pelotella ;)

 

-S-