Sekin urakka on sitten tältä vuodelta ohi, nimittäin veroilmoitukset. Täytetty, ja kuoret kiinni, vielä postiin ja virkailijoiden hellään huomaan... Ne ovat minulle aina sellainen ahdistuksen aihe, vaikka eipä tuossa omassa ainakaan ole niin kamalasti hommaa, firman jutussa huomattavasti enemmän. Jotenkin vaan aina pähkäilen ja pyörittelen moneen kertaan, että ovat varmasti oikein, joskus kun joutuu siltikin vääntämään kättä asioista ja korjaamaan tietoja.  Ihanaa, seuraavaan on taas vuosi aikaa!

Poikkesin tänään paikallisella Fida-kirpparilla ja tein vaikka mitä löytöjä. Oi oi niitä kaikkia ihania sokerikoita ja kermakoita, kiisselikulhoja ja lautasia, jotka jätin sinne muiden löydettäväksi. Niin olisi mieleni tehnyt ostaa vielä muitakin mukaan, mutta pidättäydyin sitten kuitenkin vain muutamaan.. Valkoiset puolalaiset kermakko ja sokerikko kultareunuksella lähtivät matkaani, samoin saman sarjan pullalautanen vai mikä lie onkaan, jolle siis voi laittaa tarjolle pullaa jos sellaista sattuu olemaan ja joku jolle tarjota. Vielä pari pienempää pullukaista "siiderilasia" ja kaksi kuppiparia, jotka taitavat olla himpun tavallista "vanhanaikaista" suurempia. Niihin voisi vaikka laittaa pikkuruiset helmihyasintit kököttämään, jos ei kaffia tai teetä halua niistä hienostella. Tai saisipa niistä kyllä tosi söpsöt nuppineulatyynytkin - olettekos käyneet sellaisia hienouksia kurkkimassa kenenkään blogissa?

Patjaneulaa en ole edelleenkään löytänyt, joten pakko se kai on uskoa, että Tampereelle on lähdettävä sen perässä, jos mielii nappityynyn saada valmiiksi. Mutta mikä päivä sinne asti pääsen,onkin sitten eri juttu. Ihan yhden asian takia en viitsisi lähteä, varmaksi kun en kuitenkaan tiedä, mistä sellaisen löytäisin, ja muutakaan asiaa ei nyt sinne ole - vaikka sitähän ei tietysti ole vaikea järjestää =0)

Yksi jos toinenkin kaunis kangas kutkuttelisi aloittaa ompelutyöt, niitä on tullut hankittua lisääkin. Toiselle on jo tarkoitus valmiina ja tarvekin, toinen oli ihan heräteostos kategoriassa "pakko saada". Nappityynyyn sekin sopisi vallan ihanaisesti, mutta saako siitä sellaista aikaiseksi ilman, että tarvitsisi hankkia lisää ihanuuksia seuraksi, ei tiedä.

Mutta nyt tämä lähtee keittämään teetä ja haukkaamaan jotain. Olisikohan päivän työt jo tehty, ja voisi rentoutua hyvän kirjan, teemukillisen ja leivän kanssa hetken, jälkkäriksi voisi ottaa vaikka myslimuffinssin. Leivoin muuten eilen, ja ihan hyviä oli, tosin muutaman muokkauksen voisin reseptiin tehdä, jotta saisi vielä maukkaampia. Ohje oli Yhteishyvän Ruoka -lehdessä, kannattaa kokeilla!

-S-