Sinne vilahtivat pääsiäinen ja vappukin. Nyt sitten viuhdotaan vauhdikkaasti toukokuuta kohti kesää!

Puissa on jo ihanat pienet lehdet, maasta pilkistelee vaikka mitä ja pihan ensimmäiset kukat kukkivat. Kukkapenkit sen sijaan ovat vielä melko mustina, muutama pieni törröttäjä sieltä pilkistää. Ostamani orvokit ovat edelleen istuttamatta, mutta muuten pihaa on siistitty. Julistin jo viime viikolla että kesä saa tulla, kun saimme vanhat humalat ja lehdet riivittyä pihasta.

Ukkoseni suunnittelee terassille ristikkoaitaa näkösuojaksi, paljon muuta tuskin tänä kesänä pihaan teemmekään. Uusi aita ehkä pitäisi tien puolelle laittaa. Mietimmekin, että voisimme kaivaa ja kiskoa tuon tämänhetkisen pois ja hankkia siihen jotain mukavampaa, mutta mitä se olisi, on vielä mietinnässä.

Meitä on koetellut kevätflunssa, kaikki se on käynyt läpi. Jos olen muutenkin ollut samaton, se on kyllä vetänyt vielä vetelämmäksi. Niin meni vappupäiväkin ihan soffaillessa, ukkonen oli reipas ja vaihtoi autojen renkaat ja tössäsi pihassa. Tänään sain kuitenkin tartuttua puikkoihin ja vähän eteenpäin junasukkaa, sitä ensimmäistä. Pienet sukat, mutta valmista ei tunnu tulevan. Ehkä joskus...

Touhukasta alkanutta toukokuuta!

-S-