Ihana viikonloppu oli ja meni, virtaa sain hurjasti, vaikka lauantaina valvottiin ja riekuttiin. Viime yön nukuinkin oikein hyvin, vaikka ukkoseni ei ollutkaan vieressäni. Nyt kyllä väsyttää, yritän mennä ajoissa nukkumaan.

Olisi pitänyt käydä tänään Ikeassa ostamassa töihin lasten pöytä ja tuoleja, mutten sittenkään jaksanut. Huomenna on hampilääkäri, josko sitten sen jälkeen lähtisin piipahtaman. Pakko kai se on... Kauppareissukin on tekemättä, ja se on pakko se. Onneksi apoteekki on ihan samassa paikassa, sielläkin on käytävä tekemässä hankintoja. Kaiken olen siis jättänyt niin myöhäiseksi kuin mahdollista.. hyvä minä...

Mies tulee reissusta kotiin tunnin päästä, yritän tällä välillä käydä omillani, että ehtisin sitten turista hänenkin kanssaan. Saunaan tahdon lämmittelemään, ja josko takkaan laittaisi tulen. Mies oli lämmittänyt lauantaina minun ollessani humpantuusalla, ja voi miten ihana lämpö kaakeleista hehkuikaan. Saunankin jälkeen on niin mukava tulla olohuoneeseen, kun takassa ritisee ja mökki lämpenee... Mitähän hyvää iltapalaa sitä keksisi?

Hyvää alkanutta syksyistä viikkoa!

-S-