Torstaina kävin kampaajalla leikkauttamassa kuontaloani vähän inhimillisempään kuosiin. Samalla päätin, että laitan jotain piristystä myös, joten väripurkkien ostoon.. Perjantai-iltana pakkaamisen ja herkuttelun, sekä elokuvan katselun lomassa levittelin mielestäni mukavan värin päähäni, mutta mikä olikaan tulos: ei lainkaan toivottava! Tarkoituksena oli aikaansaada  tumma punainen sävy kutreihini, mutta väri oli jotain ihan muuta. En osaa edes kuvailla, sellainen haalistunut tumma punertava olisi ehkä lähinnä totuutta. Tiedän, että hiukseni on paksu ja lasimainen, eikä ime väriä kunnolla, ja  punainen väri haalistuu nopeasti, mutta tuo oli ihan kaiken huippu.

No, viikonloppu oli mentävä sillä värillä, mutta aina harmitti, kun peiliin vilkaisin. Näytin ihan joltain muulta, en lainkaan itseltäni. Tänään kävin uudemman kerran väriostoksilla, ja nyt on se tökötti päässsäni. Kohta on huuhtelun aika, toivottavasti nyt onnistuu. Jännityksellä odottelen...

Uunista leviää suolaisen pannukakun tuoksu, ihanaa! Kohta saadaan herkkuiltapalaa ja tekulkustakin tulee hyvää ohjelmaa. Sitä ennen kuitenkin suihkuun ja ihailemaan/kauhistelemaan tulosta.  

Rauhaisaa iltaa..

-S-

 

Edit. Tämä pääväri on hyvä, nyt tykkään! Siis tummaa ja punaista. Tosin esikoisemme tuumi, että se ensimmäinen oli ehkä parempi. No ei ollut!