Niin on nämäkin juhlat juhlittu. Koti on siistitty, tiskari pörisee, hellalla makustuu mangokana, jääkaapissa odottaa kylmä siideri. Nyt hörpin minttuteetä, vatsa kun on vähän ällön oloinen noista kaikista naposteluista. Kakkua jäi puolet, ei ollutkaan niin hyvää, kuin odotin. Tein meinaan täytteet yhden kakkuleipurin ohjeiden mukaan, muttei ainakaan minun suuhuni maistunut kovin herkulle. Jälleen sain nenilleni: kannattaa siis pysyä tutuissa ja totutuissa... 

Olen jotenkin niin väsyksissä. Touhupäivä tietysti, mutta muutenkin olo on oudon nuutunut, toivottavasti ei ole tulossa mitään tautia. Esikoinen oli eilen pois koulusta: kurkku kipeä, ja kova yskä. Tänäänkin on köhinyt, ja niistänyt. Vähitellen alkaa kuitenkin ilmeisesti hänellä helpottamaan. Mies vähän niiskuttaa, mutta muuten kaikki muut kunnossa.

Miehellä on tänä iltana vartiovuoro meidän satamassa. Joutuu raukka valvomaan aamuun asti. Onneksi pikkuveljeni lähtee mukaan, on ainakin mukavaa juttuseuraa. Ja on niillä molemmilla kuulemma suunnitelmissa ottaa työ- ja kouluhommia sinne mukaankin, jos ei juttu luista. Mikäs siinä, jos jaksaa yöllä keskittyä moisiin. Minulle tekisi tuo valvominen vaikeaa, saati että pystyisin keskittymään mihinkään hömppäromaania tuhdimpaan. Onneksi saan olla kotona. Pojat kun menevät nukkumaan, teen ihan sitä mitä tykkään, tai sitten menen minäkin pehkuihin. Huominen on huilipäivä, ehkä vähän pujottelun reenaamista tuolla harjoitusradalla, ja sitten vaan ihan kaikkea muuta oman mielen mukaan.

Kirjalliset menivät muuten läpi, täysillä pisteillä! Kiitos vaan kannustuksesta! Koska olen "korottaja", minulla ei ollutkaan muuta kuin 10 teoriakysymystä moottoripyöräilyyn liittyen. Toisaalta olin kyllä vähän pettynyt, mutta jos noin helpolla tuon osion pääsin, ei siinä mitään. Käsittelyyn täytyy varata aika hetimiten, kun arkeen taas palataan, siis maanantaina. Toivottavasti saan sen n. viikon päähän, silloin saisin tuon työpoissaolon mahdollisesti järjestymään.  

Tällaista meille tänään, suhinapäivänä. Rauhaisaa loppuviikonloppua!

-S-