.. tuntuu meidän perheen elämä nykyään olevan. Tai ainahan se on tainnut sellaista olla. Enkä usko, että vähään aikaan muuksi muuttuukaan, niin paljon noita muuttuvia tekijöitä tuntuu eteen tulevan jatkuvasti.

Kaikkien nyt "päälläolevien" muuttujien lisäksi tänään löysin lämminvesivaraajamme lorottelemasta vettä sisuksistaan pitkin pukuhuoneen plaattiaa. Kiva juttu, mutta ei kuitenkaan. Eipä auttanut kuin katkaista veden tulo koko huushollista. Nyt siis elelemme ilman vettä, mitä nyt kannuihin ja kattiloihin sitä vähän pesu- ja juoma- ym. vedeksi hamstrasin. Teinejä varoittelin, etteivät pääse aamulla suihkuun ja hankaloittaahan tämä muutenkin tätä elämää, kun on tottunut itsekseen sisään tulevaan ja ulos menevään veteen. Vaan selvitäänhän tästäkin, onneksi sentään tulee sähköä.

Huomenna siis soittelen putkiliikkeeseen heti aamusta ja toivon, että jostakin löytyisi joku ihana ammattilainen, joka haluaisi ja ehtisi laittaa meidän vesihommat kuntoon mahdollisimman pikaisesti. Mieluummin kuitenkin elelen sen raanasta lorottelevan veden kanssa täällä kotona, retkielämä on sitten oma juttunsa.

Vielä hetki oloilua ja kohta sitten nukkumaan. Huomisella on kuitenkin taas omat kujeensa meille varattuna =)

-S-