Viikko meni nopeasti, mutta eilen tuntui, kuin olisi vetäissyt pari putkeen, niin väsynyt olin. En nähnyt Forrest Gumpin loppuakaan, vaikka kuinka yritin sinnitellä. Taisin olla liian lähellä sohvannurkkaa, se kun meillä on tunnetusti sellaine paikka, jossa uni tulee ihan puskista. Olemmekin miettineet ottavamme yhteyttä kauppaan josta sen ostimme, sitä voisi suositella niille, joilla on nukahtamisvaikeuksia.. =) No leikki leikkinä..

Tänään kävin ostamassa pihaan vähän lisää kesäkukkia, orvokkeja kun on parissa ruukussa puutarhakukkien lisäksi. Samettiruusuja ostin, ovat niin ihanan aurinkoisia synkkinäkin päivinä ja kukkivat varmasti pitkään. Paljon muuta sitten tuskin laittelenkaan, paitsi jotain pientä vielä ehkä siemenistä heittelen maahan, jos sieltä sitten nousevat. Unikot ovat yksiä lempikukkiani, joten nyt sitten odottelenkin niiden kukkimista. Nuput ovat isoja, ja pullahtavat koska tahansa loistoonsa. Hetken kukkivat, mutta onneksi eivät kaikki yhtä aikaa.

Uudet kankaat huutelevat kassista, haluaisivat päästä vaatteiksi. Niitä olen kyllä kovasti miettinyt, mutta olen vielä tupluurien jäljiltä vähän tokkurassa, enkä tunnu saavan nyt mistään kiinni. Rantasauna kutsuu vielä iltasella, ja grillikin pitäisi kuumentaa, mutta mahtaako ilta loppua kesken, kun ukkonen puurtaa vielä terassin aidan parissa pihalla. Minua tuskin väsyttää vielä moneen tuntiin, mutta muut saattavat nuukahtaakin.

-S-