Yritin viikonloppureissulla kirjoittaa tännekin, mutta kun sain tekstin melkein valmiiksi, loppui härvelistä akku, eikä tekstin siirtäminen enää myöhemmin onnistunutkaan. Niinpä niin. Kankkulan kaivoon loiskahti sekin yritys.

Täytyy myös tunnustaa, etten vieläkään ole saanut arvontavoittoa postiin, yritän kyllä tällä viikolla.. Olen onnistunut tähän päivään asti myös välttelemään kirjastossa käyntiä, vaikka päivittäin ajan siitä ohitse. Jotenkin ei vaan ole ollenkaan huvittanut, vaikkei ole ollut edes lukemista. Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni, ja keräsin palautettavat kirjat kassiin. Kovin huonosti vaan löytyi mukavaa lukemista, oikeastaan tuntui siltä, että kirjastotädit olivat kesän kunniaksi kaivaneet kaikki vanhat hömppäkirjat kellarin kätköistä ja sijoittaneet uusiin hyllyihin, ettei vaan meikäläinen vahingossakaan löydä luettavaa. Vai mahdoinko sitten vaan olla krantulla tuulella, mahdollista sekin. Huomenna menen Tampereen puolelle palauttelemaan sieltä lainaamani kirjat, on nekin kesäksi pois huolenaiheista. Vielä ensi viikolla palautan töissä olevat lastenkirjat, sitten ei tarvitse niitäkään miettiä. Onneksi minulla on nuo nettitunnukset, on mahdollista uusia koneella aina kun sähköpostiin tulee ilmoitusta, että laina-aika on umpeutumassa. Hyvä keksintö sekin muuten, tarkistakaapa onko teidänkin mahdollista laittaa itsellenne muistutus eräpäivistä tulemaan sähköpostiinne.

Viikonloppureissusta.. Pojat olivat sukuloimassa, joten meillä oli vapaa viikonloppu. Kiitos P&M! Pojilla oli ollut hauskaa, kertoivat yhtä ja toista Heurekan reissusta. Tänään J kävi nassukirjasta jo tarkistamassa, oliko H ehtinyt laitella Heurekakuvia jo näkyviin, muttei niitä tainnut vielä löytää. Myöhemmin sitten...

Me olimme ukkosen kanssa vaihteeksi pääkaupungissa, ja satuttiin ihme kyllä sinne hyvään tapahtuma-aikaan, eli Helsinki-päiville. Lauantaina kävimme ihailemassa sambaajia, joita kyllä säälimme asuvalintojen takia... Mahtoi olla kylmä varsinkin lavojen kyydissä nököttäjillä kun tuuli oli melkoinen, ei varmasti edes aurinko lämmittänyt kuin hiukkasen. Kuinkahan moni oli sunnuntaina tai viimeistään tänään kipeänä? Toivottavasti ei moni. Illalla kävimme vielä syömässä thaimaalaisessa ravintolassa, se olikin uusi tuttavuus meille molemmille. Hyvää oli, menemme toistekin kyllä, vaikkapa lastenkin kanssa.

Sunnuntai meni  löffäillessä,  ja tietysti Jumbossa piti käydä, kuten melkein aina siellä päin liikkuessamme. Jotain pientä tarttui mukaan, niistä ehkä myöhemmin, kun saan taas aikaiseksi. Pojat haimme kotimatkalla kyytiin, kotona oltiin vasta puoli yhdeksän maissa. Oikein ihana, rentouttava ja leppoisa viikonloppu, melkein kuin olisi ollut jo lomalla. Kahdeksan päivää, sitten olenkin! Muut meillä lomailevat jo.

Sateen ripinää iltaanne..

-S-