Eilen iltasella kirjoitin pitkät sepustukset ja latasin kuvia koneelle, ja sitten mitään ei tullutkaan näkyville. Tiedä sitten, mikä ihme vaivasi, kun kuvia ladatessani Vuodatus vaati jatkuvasti kirjautumaan sisään, ja kenkkuili. Viimeksi teki saman ladatessani "Kuvakimaran" kuvia, mutta tiedänpähän seuraavalla kerralla jättää kirjoitukset sikseen, jos alkaa tökkiä, ja aloittaa ihan alusta - eivät tallennu kuitenkaan.

Viime aikoina olen tehnyt jonkin verran koruja, muut tekemiset ovatkin sitten jääneet vähemmälle. Melkein vaan harmittaa, kun niiden tekeminen on suht' nopeaa puuhaa, sillä ei sekään harrastus ihan halvimmasta päästä ole, vaikkei kyllä kalleimmastakaan. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että sillä rahalla, mitä noihin korutarvikkeisiin laitan, ei kovin montaa terapiakäyntiä kustannettaisi, jos tiedätte mitä tarkoitan...  Että suhteellista kaikki.

Tämä koru on eilisen tuotantoa. Näitä simpukankuorihelmiä(?) olin ihaillut jo aiemmin, ja kun tuo yksi nauha siellä hyllyssä muiden kaunokaisten joukossa köllötteli, oli se pakko napata mukaan, ettei kukaan muu ehtisi ensin. Koru on lyhyt, ihan tuohon kaulan "juureen". Ja väri niin ihanan raikas!  Alemmassa kuvassa väri on lähempänä todellista.

Nämä korvakorut ovat olleet valmiina jo muutaman päivän. Helmet ovat muistaakseni foliolasihelmiä, ja  sisällä on "ruusu". Näiden kuvaaminen oli vähän haastavaa, eikä värisävyä saanut kohdalleen sitten millään. Luonnossa ovat vaaleamman ja heleämmän punaiset, eivät näin tummat.

Tämä setti on mennyt jo perille uudelle omistajalleen (onnea vielä!), joten uskallan tämänkin julkistaa. Kahta kokoa mustia lasihelmiä "kehysten" sisällä. Näistä pidän itsekin kovasti, ja melkein valmiina on aiemmin aloittelemani omakin setti (eri värisillä helmillä) - odottelee ainoastaan päätöstäni, haluanko roikkuvat vai tapilliset korvakorut... Siinäpä pulma..hmm..

Ja vielä lopuksi "karkin" kaveri: niin tyttömäistä ja hempeää..

                                                                         

                                                  * * * * * * * * * * * *

Eilen oli esikoisemme jonkinsortin vanhempainilta. Tarkoitus oli tutustua toisiimme, mutta vähän heikoksi jäi: paikalla oli kourallinen vanhempia, vielä vähemmän oppilaita, eikä luokanvalvojakaan päässyt sairautensa takia tulemaan. Ihan mukava ilta kuitenkin, vaikkei mitään ihmeellistä. Kolmen viikon päästä onkin sitten varsinainen vanhempainilta, siellä tarkemmin asioita nykypäivän yläkoulusta ja touhuista siellä.

Viikko on mennyt taas vauhdilla, tänään ollaan perjantaissa. Huomenna on jännä päivä: lähdemme ukkoseni kanssa katsomaan ja kuuntelemaan U2: n keikkaa Helsinkiin! Melkein jo jännittää, kun en ole koskaan ollut missään isommassa konsertissa tai tapahtumassa, jos ei lasketa yhtä Ruisrockia vuonna jotain, jossa kävin kaverini kanssa kuuntelemassa Billy Idolia. Sen reissun muistan ikäni, enkä edes hyvän keikan takia. Toivottavasti tästä kokemuksesta tulee positiivisempi, vaikka selvisinhän siitäkin. Kiva lähteä, mutta a) mitä laitan päälleni ja jalkaani, ilmeisesti on luvattu jopa kunnon sadetta (kertakäyttösadetakki ainakin mukaan!)? b) tarvitsenko mukaani laukun, ja millaisen, kun kuitenkin tarvitsen - vai tarvitsenko sittenkään? c) pitääkö hankkia korvatulpat? d) iskeekö paniikki ja osaanko nauttia keikasta, jos ympärillä velloo valtava ihmismassa, joka tönii ja tuuppii, vai onko sellaista ilmiötä edes Suomessa? AA-PUUU-VA! Olen ihan liian pieni ihminen tuollaisiin touhuihin... Toivottavasti tämän illan keikka on vetänyt innokkaimmat fanit paikalle, ja huomenna olisi rauhallisempaa. Täytyy ehdottomasti katsoa huomisaamuna lehti ennen lähtöä, mahtaisiko olla jotain viime hetken vinkkejä..

Jänskää viikonloppua!

-S