Tänä aamuna otin itseäni jyhmivästä niskasta kiinni, ja tein pullataikinan. Sitä olen miettinyt jo muutamana päivänä, ja tarkoituksenani olikin herätä ajoissa ja saada pullat paistumaan hyvissä ajoin. No, toisin kävi sen heräämisen kanssa, mutta pullat on nyt paistettu, ja ensimmäiset maistettu.. nam..

Jäkiekkoilijat lähtivät kentälle, ja esikoinen kaverinsa kanssa. Hän olikin loppuviikosta sairaana, ja eilisen halusi viettää meidän kanssamme, tänään siis oli aika kavereiden. Eilen olimmekin koko porukalla seuraamassa nuorimmaisemme jääkiekkopelejä Vammalassa, ja sieltä kotiuduttuamme olikin jo ilta. Päivä hurahti vauhdikkaasti. Tänään iltasella minulla ja miehelläni olisi mahdollisuus lähteä tanssikurssille, pukki kun minulle sellaisen toi. Onneksi lahjakortit ovat voimassa aina, ja saa itse päättää, koska aloittaa. Tänään kun pääni ja hartiani ovat särkeneet koko päivän, mietinkin, jaksanko sinne lähteä, vai suuntaammeko mieluummin avannolle iltasella, niska- ja pääkivut kun usein jäävät sinne reissulle.

Käsityötkin houkuttavat, yksi tumppu on valmiina ja toinen työn alla, mutta kun ohjeessa luki, että toinen tumppu täytyy tehdä toisen peilikuvaksi, ei homma olekaan niin helppo. Jotenkin tuo järkikulta kun tupaa kulkemaan niin hitaasti, kun tuollaisia pitäisi miettiä. Molemmat tumput olen alkuun neulonut jo ainakin pariin kertaan, nyt kun en teekään niitä ihan tavallisella ohjeella, mutta eiköhän ne sentään joskus valmistu. Pitäisi vaan istua rauhassa alas, ja antaa mennä. Nopsaan ne sitten tulisivat.

Pullantuoksuisin terveisin,

-S-