Onneksi on torstai, ja tämän viikon vauhdikkaimmat päivät takana päin (toivottavasti). Päiviin on mahtunut työn puolesta vauhtia ja touhua, ja vapaa-aikanakin (?) olen mennyt koko ajan johonkin suuntaan melko aikataulutetusti. Kummallista, kun joillekin viikoille kasaantuu vaikka mitä, ja sitten taas toisille ei mitään.

Viikonloppua en ole vielä edes ehtinyt miettiä, enkä tiedä, onko pojilla pelejä tai meillä muuta puuhaa. Paitsi että onhan ainakin lauantaille suunniteltu tekemistä, kun kutsuin äitylin porukan meille syömään. Ja sehän tietää siivoamista ja ruuan valmistusta, luonnollisesti, muutamaa muutakin puuhaa tuttuun tapaan. Ainakin aion nukkua makoisasti viikonloppuna, sen olen päättänyt.

Ja kun tarkkaan nyt mietin, huomenna onkin vanhojen tanssit. Siellä tanssuttelee molemmat pikkusisarukseni. Ihanaa päästä ihailemaan kauniita nuoria naisia ihanissa puvuissaan, ja komeita nuoria miehiä kuka missäkin puvussaan. Ukkokullankin piti tanssuihin lähteä, mutta tulikin valmentajakoulutus samalle illalle. Esikoinen menee discoon, nuorimmainen sitten touhuilee omien kavereidensa kanssa mitä sitten touhuileekin. Varmaankin pelaa jääkiekkoa....

Mutta tänä iltana en enää tee mitään ihmeellistä. Saunassa käy ihan kohta, kotisaunassa, kun avannolle en jaksa lähteä, ja mieskin tulee reissustaan vasta myöhemmin. Sitten istahdan sohvalle, ja katson, todellakin  tällä kertaa katson Salkkarit ilman käsitöitä. Iltapalaa ja takkatulta kuuluu tähän iltaan myös, sekä ehdottomasti ihastuttava Tri House. Ja Housen kyytipojaksi puoli lasillista punaviiniiä...  Siinä tämän illan resepti!

-S-