On se ihanaa, kun on tullut pakkasta ja vähän luntakin! Ihan on erilainen mieli. Kiirettä on pitänyt vallan kovasti, kuten blogin hiljaisuudestakin on voinut päätellä. Huomenna minulla on tämän vuoden viimeinen työpäivä, ja sitten torstaina se odotettu polvioperaatio.

Nämä viime päivät olen tössännyt suuntaan ja toiseen yrittäen saada suurimman osan joulun hankinnoista ja muusta puuhasta hoidettua pois alta, ja joten kuten olen onnistunutkin. Melkein kaiken, mitä mietin, sain hankittua, ja isäntä hankkikoon loput. Jouluruuat täytyy käydä ensi viikolla jossain vaiheessa hankkimassa, mutta ukkoseni saa olla kuskina, jos ei sitten vallan yksin kauppareissua hoida . Muutama tekemätön/hankkimaton asia jäi vähän vaivaamaan, mutta kaipa ne tärkeimmät tuli jo hoidettua. Jotenkin on tuo pääkoppa vähän hitaalla ollut, ilmeisesti kovalevy alkaa olla turhan täynnä tavaraa...

Torstaita en ole miettinyt kovinkaan paljoa, enkä siihen henkisesti valmistautunutkaan. Vähän mennään kuin soitellen sotaan, mutta josko huomisiltana naisten joulunodotusillan jälkeen soisin muutaman ajatuksen asialle. Vähänhän vasta asiasta tiedänkin, kun en päässyt siihen esiaikaan, jossa olisi operaatiosta kerrottu. Torstaiaamuna saan sitten tietoa enemmänkin, enpähän ehdi kovasti jännittää.

Äsken sain valmiiksi pikkuisen piparkakkutalon, jonka vien huomenna työkaverilleni. Kuvankin siitä otin varmuuden vuoksi, mutta kun edelleenkään en saa niitä siirrettyä. Pitäisiköhän pyytää, josko tuo ukkoseni katsoisi mikä ohjelmaa vaivaa, ja laittaisi sen kuntoon, saisin jossain vaiheessa lomallani  laitella kuviakin nähtäville. 

Sikkrikselle kiitos enkulista! Olen vaan niin onneton näiden asioiden kanssa, etten ihan näin vain osaa sitä blogiini siirtää, vaikka kuinka haluaisin. Mutta jossain vaiheessa opettelen senkin. Olen silti siitä kovin iloinen   , kiitos!

Heliltä sain myös arvonnasta vallan hauskan ja ilahduttavan palkinnon, mutta siitäkin kuvaa sitten joskus... Kiitos siitäkin, minulla on tainnut olla joulu jo etukäteen!

-S-