Eilen innostuin väkertelemään heijastimia. Sain ennen joulua muutaman palan heijastinkangasta, ja kun töistä kaappien kätköistä löysin tarpeettomat lasten vanhat henkselit, olikin tarpeet melkein kasassa:

Ensinnäkin tuota heijastinkangasta on kovin vaikea löytää mistään. Löytyy kyllä monen levyistä heijastinnauhaa, mutta kaikki ovat liian kapeita näihin väkästyksiini. Toisekseen, noita klipsujakin on vaikea löytää, ainakin täältä meidän kylältä. Tiedän kyllä paikan mistä noita molempia saisi, mutta kun on sen verran kaukana, että sinne täytyy varta vasten lähteä. Mutta ehkä joku päivä siellä menen käymään, ja tuonkin sitten kaikkea tarvitsemaani kerralla reilummin. 

Tänään kävin kylän kangaskaupassa kyselemässä yhtä ja toista, ja sainkin jotain tarvitsemaani, mutta nuo klipsut puuttuivat. Ihan hetken mielijohteesta poikkesin Fida-kirpparilla, jossa en aiemmin olekaan täällä käynyt, ja sieltä sitten löysinkin edullisesti monet hyvät henkselit, joista sain purettua klipsejä. Muutamia hauskoja nappeja löysin nappilaatikoista myös, joten nyt riittää aineita taas muutamaan heijastimeen. Ja tiedän, äityli: saan tulla ronuamaan myös sinun nappivarastosi ja aion kyllä tullakin, mutta tähän hätään en ehtinyt...

Minä kovasti pidän noista tuotoksistani, ja yhden napsautinkin heti takkini helmaan. Katsotaan, minkälaisia heijuja jatkossa syntyy, niitä kun olen tehnyt jo aiemminkin muutamia erilaisia.

Nyt nukkumaan, huomenna on taas aikainen herätys!

-S-