Tässä arvon, lähdenkö savusaunalle, vai jäänkö kotiin. Massu on ollut monena päivänä kummallisen oloinen, varsinaista tautia ei onneksi ole tullut. Ainakaan vielä. Aiemmin illalla otin pienet napsut sohvalla, kun palelsi niin kamalasti, ja massu kipuili. Herätessä oli parempi olo, ja syöminenkin auttoi, mutta kunnossa ei tuo pakki ole kuitenkaan.

Savusaunassa en ole tämän vuoden puolella käynyt lainkaan, savua tuli nautittua riittämiin uutena vuotena...  Nyt voisin jaksaa mennäkin, kun vähän huilasin, mutta mutta. Laiskuus vaivaa, onneksi on viikonloppu.

Tekisi mieleni lähteä huomenna ajamaan Sastamalaan kangaskauppaan ostamaan heijastinkangasta ja vaikka jotain muutakin kivaa. Uusi muoto heijastimeen on suunniteltu, odottaa piirrettynä ja leikattuna. Voisinpa kokeilla toteuttaa sitä parista eri heijastinkankaasta, jos värivaihtoehtoja löytyy. Ja jos ei löydy, toteutan siitä tutusta ja turvallisesta.

Pieniä pussukoitakin voisin ommella, Sinooperista ostin ennen joulua muutaman kehyksen siihen tarkoitukseen. Vielä pitäisi innostua jostain kankaasta, ja piirtää niihinkin kaava. Se nyt ei ole kovin iso juttu, kun alkuun pääsee. Kunhan vaan pääsisi alkuun..

Nyt alkaa olla aika tehdä niitä päätöksiä savusaunan suhteen. On tämä taas niin vaikeaa. Äh!

Leppoisaa viikonloppua!

-S-