Kurkku on ihan kamalan kipeä, ollut jo kolmisen päivää. Eilen luulin tunteen jo vähän hellittävän, mutta kun iltaa kohti mentiin, kipu äityi pahemmaksi, ja yö menikin sitten vähän huonosti. Tänä iltana olen fiksumpi, ja otan vähän lääkitystä, ei ole varaa nukkua huonosti tätäkin yötä. Esikoinen sairasti viime viikolla, nyt taitaa olla minun vuoroni. Periksi en kyllä anna, taistelen sitkeästi vastaan. Kuumetta ei onneksi yleensä nouse, vaikka muuten olisikin kamala olo, mutta tällä kunnolla pärjää vielä hyvinkin.

Ihanaa, kun tällä viikolla ei ole ollut sen kummempia touhuja iltaisin. Perjantaina on tosin E:n kaverisynttärit: kahdeksan vauhdikasta ja äänekästä poikalasta on tulossa vieraaksemme. Kakku täytyy vääntää, joku ihan tavallinen, mistä lapset tykkää - tällä kertaa en aio säveltää... Pari erityisruokavalioista lasta on tulossa myös, joten tarkkana saa olla. Kaiken muun tarjottavan aion hankkia kaupasta, en jaksa nyt itse sen kummemmin vääntää.

Kortteja on tullut jonkin verran tehtyä, niistä osa melkein valmiiksi, vain tekstit puuttuvat. Täytyykin joku päivä ottaa oikein asiakseen kirjoitella ja tulostella sopivia tekstejä sopivan värisille taustoille. Viikon alussa sain uudet kirjainleimasimet, niitäkin pitäisi testata. Ja siellä askartelukaupassa on edelleen käymättä. Viivytän sitä ihan tahallani, mutta en kyllä oikein ole jaksanutkaan. Jos tänään menisin ajoissa nukkumaan, olisinkohan huomenna virkeä? Taidanpa testata...

Hyviä unia!

-S-