Eilen käytiin siis kuntelemassa Chisua, eikä todellakaan tarvinnut pettyä. Esiintyjä osasi ottaa yleisönsä, eikä ketään tainnut väsyttääkään... Autolla oltiin liikenteessä, ja tänään siitä oltiin hyvinkin onnellisia. Aamulla suht virkeänä ylös, päivä jäähallissa kannustamassa omia, ja kirjaamassa muiden joukkueiden saavutuksia. Syväjäädytettynä pääsin kotiin joskus puoli viiden maissa, mutta hyvä mieli on siitä, että omat pojat voittivat k-o-m-e-a-s-t-i molemmat pelinsä, katsomossa kanssani kannustamassa oli harvinaista seuraa ja kirjurin hommakin meni ilman suurempia kommelluksia.

Jää suli teellä ja munakkaalla, hetken soffalla viltin alla köllimällä ja torkkumalla. Sitten oli pakko vääntäytyä äänestämään, ja nyt on Runebergin tortut "koko pellin ja vähän muutenkin sävellettynä" - versiona uunissa. Kohta ajattelin vääntää vielä pellillisen pitsaa iltapalaksi, käydä saunassa koko perheen voimin, kun ukkonen tulee reeneistään ja sitten syödään. Jossain vaiheessa voisi myös vähän kurkistaa, kenestä tulee maallemme uusi presidentti, ennenkuin kiipeän vällyjen väliin keräämään voimia uuteen alkavaan viikkoon.

Ei sittenkään yhtään huono viikonloppu: olen saanut jotain aikaiseksi ja ollut hyödyllinen, välillä on ollut jopa mukavaa. Tästä seuraavaan viikkoon!

 

-S-