...Syntyi potra poika, ja tänään hän siis täyttää 9 vuotta. Onnea E!!!

Ei tämä päivä kuulemma tunnu miltään, kun telkustakin kuuluu joka mainostauolla: synttäritarjouksia... jne. Hän kun haluaisi olla ainoa synttärisankari, mutta mutta. Vein hänet sentään tänään herkuttelemaan, tarkoituksena oli käydä kahvilassa juomassa ja syömässä, mutta kun siitä valitusta ei sitten löytynytkään mieleistä, mentiin Arnoldsille. Nuoriherra sai mitä halusi, minä en. No, eipä ollut suuri vahinko, kyllä tuota pelastusrengasta alkaa löytyä meikäläisen vyötäröltä kuluneen urheiluttoman puolivuotisen jälkeen.

Vanhempi poika on futispelissä, pitäisi kyllä kohta olla jo kotona. Kurjia nuo pidemmälle suuntautuneet arkireissut, kun niissä menee koko ilta. Isäntä on työreissussa, kotiutuu vasta huomenna. Tämä ilta on mennyt taas vaan möllöilyssä. Kauppareissulla sentään törmäsin pariin tuttuun, toisen kanssa pidettiin hauskaa viime lauantaina oikein urakalla, ja toisia en ole nähnytkään hetkeen aikaan. Ei siis turha reissu sekään. 

Kortteja tekisi mieli vääntää, mutten jaksa enää. En vaan ole saanut itsestäni aikaiseksi nyt mitään. Eilen illalla värkkäsin vielä kymmenen jälkeen synttärikortin E:lle, kun tulin tulokseen, että kyllähän lapselle täytyy olla itse tehty kortti, kun kaverillekin sellaisen vei. Kamala äiti oli ihan unohtanut valmistautua tähän juhlaan...  

Ai niin! Huomenna on pojilla valokuvaus. Tarkoittanee siis sitä, että nyt täytyy katsoa vaatteet valmiiksi ja silittää. Ihan perusvaatteilla mennään, kauluspaitoja en ole kuvia varten hankkinut, kun ei niitä muutenkaan käytetä... Ja arvatkaas huvittaako... JOOPA!

Tavataan taas!

-S-