Tänään on kaunis aurinkoinen/puolipilvinen, sekä lämmin päivä, juuri sopiva viettää vapaata. Aikas mukavaa. Olen vahtimassa meidän koiratyttöjä, kun miesväki on omilla reissuillaan ja saan taas hetken nauttia omasta pihasta ja puutarhasta terasseineen. 

image.jpg

Aamusta vetäisin päälleni bikinit ja nautin aamukahvit ja -teet terassilla. Tässä oleilua jatkan tasan niin kauan kunnes ystäväni tulee auttamaan minua koirien kynimisessä. Niiden turkit ovat niiiin takussa, että tarvitaan kaksi immeistä hommiin: toinen pitää koiraa paikallaan ja toinen sitten vetää trimmerillä ja saksilla melkein klaniksi. Taitaa sekin olla helpointa tehdä ulkona, vaikka karvat tuulessa pöllyääkin. 

Huomisenkin piti olla vapaata, mutta lupauduin iltaan töihin, kun työkaveri oli sairastunut. Nautin työstäni niin paljon, että vapaan menetys ei haittaa yhtään. Voinpa sitten syksymmällä pitää hyvällä omallatunnolla vähän vapaata, vaikka eihän se ole vielä edes varmaa, jatkuvatko työni enää elokuun puolivälin jälkeen. Nyt nautitaan töistä, levätään sitten kun jaksa alkaa loppua, eiks juu.

Ja lopuksi vielä ajateltavaa päiväänne, olkaa hyvät:

image.jpg

 

Aurinkoterveisin,

-Sallius-