Kiitos kysymästä Sikkris, ei onneksi ole sen kummempaa sairautta täällä kuin jo melkein ohitse mennyt poskiontelontulehdus, mutta vähitellen alkaa tuntua, ettei tämä tällainen työntekokaan ihan tervettä ole! Viime viikko oli aikas vauhdikasta, ja tämä viikko panee vielä paremmaksi. Toivottavasti pysymme näinkin terveinä, niin vielä jaksaa. Joululoma siintelee jo haaveissa, mutta kaikki jouluun liittyvä on vielä vaiheessa.

Viikonloppuna vietimme talviuimareiden pikkujouluja hyvin syöden ja vähän juoden, joulupukkikin kävi muistamassa kilttejä ja reippaita uimareita. Sunnuntaina kollattiin äitylin kanssa Kädentaito-messut  Pirkkahallissa. Lievä pettymys oli kyllä tämänvuotinen tarjonta, mutta jotain pientä ostettavaa kuitenkin löytyi. Muutama joululeimasin, kimalleliimaa, ja papereita korttiaskarteluun, sekä Pirtin kehräämön hahtuvaista tumppuihin ja myssyyn. Siinäkös kaikki? Vielä ne jokavuotiset hankinnat, eli Karoliinan kynttilän läpivärjätyt pallokynttilät Pentikin poroon. Pehmikset syötiin, ja pari mukillista teetä juotiin omien eväiden kanssa, siinä ne ostokset. Tulipahan taas käytyä.

Tänään olisi taas keramiikan vuoro, aiemmin lietetty savikin taitaa olla juuri sopivaa vellattavaksi. Messuilta sain muutaman idean, joita voisin tänään kokeilla. Nyt pitäisi saada loput tuhottua, kevään osallistumisesta kun en ole vielä varma. Keväällä tulee taas niin paljon kaikkea muuta, että ei jaksa tuo savi välttämättä kiinnostaa. Kukkaruukkuja saa valmiina kaupastakin, niitä on turha mennä sinne vääntämään, enkä keväällä kuitenkaan muuta saisi aikaiseksi. Mutta vannomatta paras! Nyt keräämään kiluja ja kaluja!

Reipasta alkanutta viikkoa! Kiva kun poikkesit!

-S-