Tiedän, tiedän, etten nykyään päivittele tätä siihen malliin kuin silloin alussa, mutta olen ajatellut, ettei teitä kiinnosta lukea kaikkea arkipäiväistä. Ja tähän tuntuu minulta menevän melkoisesti aikaa, ei ole ihan nopeaa juttua aina. Varsinkin nuo kuvapostaukset ovat sellaisia aikasyöppöjä, kun kännyni on täynnä kuvia, enkä niitä uskalla sieltä poistaa, vaikka kaikki ovatkin koneella. Tämä meidän kone kun saattaa sanoa sopimuksensa irti päivänä minä hyvänsä, enkä halua kadottaa niita ihania Norjan kuvia mihinkään. Juu, kyllähän ne kuvat saisi siirrettyä sieltä dvd:llekin, ja olen monesti sitä ukolleni sanonutkin, mutta kun en itse sitä hallitse, en jatkuvasti voi olla kärttämässä. Se on muuten yksi niitä asioita, jotka ehdottomasti pitäisi opetella itsekin, onhan niitä muutama muukin.

Noista Norjan kuvista: osahan on kokonaan lataamatta tänne, esim. ne kuvat kuningasravuista, ja reissun loppukuvat kaikki. Niitä säästelen johonkin syksyiseen päivään tai iltaan, saa taas niiden kera muistella ihanaa reissua...

Ja sitten siihen, miksi olen hereillä ja ylhäällä JO tähän aikaan. Mies ja vanhempi poika lähtivät eilen Kauhajoelle futisturneeseen, ja minun pitäisi tuon nuoreman kanssa ajella tänään perässä. Pari peliä meidän on mahdollista nähdä, ja käydä syömässä joukkueen mukana, sitten suhautamme Kristiinankaupunkiin hotelli Almaan, mikäli siellä tällä kertaa on varattuna meille huone. Viime vuonna ei ollut, varauksesta huolimatta... No, onneksi löydetiin ihan läheltä Krepelin, josta saimme yöpaikaksemme ihanan Maustemakasiinin. Suosittelen kokeilemaan! Sitä mietimme tälläkin kertaa, mutta päädyimme kokeilemaan onneamme Almassa, se on kuulemma sellainen vähän merihenkinen pieni vanhanaikainen hotelli. Huoneita on ihan vaan muutama. Mutta jos sen kanssa käy tälläkin kertaa onnettomasti, en enää koskaan varaa sieltä huonetta.

Tuo Kristiinankaupunki on ihan tutustumisen arvoinen pikkukaupunki. Siellä on sailytetty paljon vanhaa: tuulimylly,  vanhoja kaivoja ja rakennuksia. Täytyypä ottaa muuten kunnon kamera mukaan, ja räpsiä kuvia. Jos niitä vaikka saisin siirretyä tännekin teille näytille.

Mutta nyt on mentävä  pakkaamaan ja aamupalalle. Onneksi ei tarvitse paljoa tavaraa mukaan: vaihtovaatteet, pyjama ja villasukat, joita ilman en reissuun lähde, siinä ne pääasiassa ovat.

Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua teille kaikille!

-S-