Jos kuitenkin otan vielä varman päälle, ja ihan vaan kuiskaan: enää ei ole ampiaisia meillä näkynyt rapun luona pyörimässä.  Toivottavasti ei näykään enää, ei todellakaan ole ikävä. Itse asiassa kovin on hiljaista ollut siinä kohdassa, yhtään yksilöä en muista nähneeni myrkkypäivän jälkeen, vaikka vielä silloin myrkyn laudoissa kärytessä muutama mökkinsä perään haikailikin.

Pari edellispäivää ovatkin olleet pilvisempiä ja viileämpiä, tänään taas tarkenee kesämekolla. Ilalla vielä rantasaunaa ja uimista - ihanaa kesää!

Päivällä kävin torilta hakemassa mansikoita, ja samalla reissulla Fida-kirppiksellä. Alkuun katselin, ettei siellä ole oikein mitään, mutta kun tutkin ja töngin, löysinkin korillisen kotiin lähtevää tavaraa. Vaatteet olivat puoleen hintaan, joten pitkä farkkuhame ja valkoinen vintage-kesämekkonen muuttivat meille. Molemmat ovat nyt pesussa, jotta saan ne käyttööni, tosin farkkuhame kaipaa kyllä vähän tuunausta ennen sitä. Ajattelin sen katkaista sopivaksi, mutta jääkö helma tavalliseksi suoraksi, vai teenkö rimpsun, on vielä epäselvää. Lyhenee joka tapauksessa. Lisäksi löysin muutaman pikkuisen virkatun pitsiliinan, joista aion (ensin aikani niitä keräiltyäni) tehdä keittiöömme kevyet verhot. Vielä on tuohon verhoprojektiin aikaa, liinoja kun on vielä niin vähän, mutta tuntuu niitä tuolta pitkin löytyvän, kunhan vain pitää silmänsä auki. Kuusi lasia löysin myös, ovat saman tyylisiä kuin aikoinaan mummollani oli, ja joista halusin aina juoda, jos mahdollista. Löytämäni ovat kapoisempia, ja ne mummolla olleet ihanan pullukaisia, mutta kelpaavat nuokin paremman puutteessa. Lisäksi vielä sellainen lasikarahvi, johon voipi vaikka mehua sekoitella, tai tarjoilla vettä muuten vaan kauniimmin kuin muovikannussa. Nekin ovat pesussa, joten mistään en saa kuvaa. Laittelen sitten myöhemmin, niin saatte käsitystä. Ja vallan meinasin unhoittaa ihanan värikkään Finlaysonin esiliinan, ihan uuden. Arvatenkin pesussa sekin...

Sellaisin löytöjä, ja vallan noin paljon! Mee laiks<3

 

-S-