Tänään meni taas näin myöhään... Koneella poikkesin kyllä pikaisesti jo aamusta, kun se isännän jäljiltä oli auki, mutta nyt vasta pääsin tänne kunnolla.

On se mukavaa, kun työviikot menevät ihan yhtä nopeasti kuin lomasellaisetkin! Huomenna on jo taas perjantai! Viikonlopulle olen suunnitellut jo vaikka mitä, katsotaan nyt sitten, mitä kaikkea loppujen lopuksi touhuilen. Tänään ainakin olen nuorimmaisen kanssa siistinyt kasvimaata, se kun oli päässyt pahuuden valtaan reissun aikana, enkä aiemmin ole (muka) ehtinyt sitä perkaamaan. Muutamana päivänä olen sitä tuskaillut, ja nyt sitten päätin ryhtyä hommaan. Ja sukkelasti se joutuikin, kun nuoriherra E oli apujoukoissa. Nyt pitäisi löytyä kukat ja muut, eikä tarvitse poltella itseään nokkosiin. Niitä meinaan löytyy meidän tontiltamme ihan riesaksi asti. Melkein itku pääsi, kun katselin, mihin kaikkialle sitä on noussut. Vaikka tyytyväinen (?!!) kai pitäisi olla, nokkosta kasvava maa kun on kuulemma hyvää ja vahvaa maata.

Kasvimaalla jo vähän aloitettu operaatio raivausta:

1248380376_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..ja tähän lopetettiin:

1248380465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jaa että mitä eroa noilla kuvilla on...? No, katsokaas nyt tarkemmin, ihan selvästi tuosta jälkimmäisestä voi erottaa jo ihan oikeita ja kylvettyjä kasveja, ei pelkästään niitä kaatopaikan mullan mukana tulleita rikkakasveja... Mistä noita rikkaruohoja oikein riittää???

-S-