On se mukavaa, kun on syksy! Ihanaa kitata mukitolkulla lämmintä juotavaa, ja nauttia hämärtyvistä, ja lopulta pimeistä illoista. Viikot vierähtävät hurjaa vauhtia, huomenna alkaa taas viikonloppu.

Tänään en oikein ole jaksanut tehdä mitään sen kummempaa, kaupassa kävin ja sitten olen vain olla möllötellyt. Miestä odottelen kotiintulevaksi tässä jossain vaiheessa, on käymässä entisellä (?) työkaverillaan. Pojat menivät vielä pihaan heittelemään, kohta saavat tulla saunaan.

Laittaisikohan sitä tänään tulen takkaan? Joko olisi sellainen ilta? Takasta tulee ihana lämpö, mutta tuonne yläkerrassa olevaan makuuhuoneeseen se tuo näin lämpimillä kyllä turhaa lämpöä. Minäkin olen viime aikoina tarjennut nukkua vähemmällä vaatetuksella, vaikka yleensä palelen. Nyt jos tulee vielä lisälämpöä, voi nukkuminen olla tuskaisaa. Muuten olenkin viime aikoina nukkunut tosi hyvin. Muutamia kertoja olen yön aikana heräillyt, mutta aina nukahtanut saman tien uudestaan onnellisena siitä, että uniaikaa on vielä jäljellä. En tiedä montaakaan ärsyttävämpää asiaa, kuin herääminen ihan väsyneenä n. puolta tuntia ennen kellon soittoa, tai sitten juurikin siihen soittoon. Se vasta ärsyttävää onkin, kun pomppaa unesta puoli metriä ilmaan, kun pelästyy alkavaa meteliä. Vielä kun pääsisi vähän aikaisemmin nukkumaan, jäisi tuota uniaikaa vähän enemmän, ja jaksaisikin ehkä paremmin yhtä sun toista.

Voihan himputti, taas unohdin sen liköörin pullotuksen! Äääh... En kyllä ala siihen nytkään, teen sen viikonloppuna. Onneksi ei ole niin päivän, tai edes viikon päälle... Vielä ehtii kuitenkin jouluksi, jos siitä nyt juotavaa tulee. Tämä nyt pullotettava on sellainen ihan oma kokeilu... 

Lauantaina olisi tiedossa sosiaalista tapahtumaa, ruokaa ja juomaa, sekä jotain ohjelmaa. Kiva mennä miehen kanssa sinne, ja tavata muutama muukin mukava tuttu urheiluharrastusten parista. Pikkuveli lupasi tulla vahtimaan noita kölvejä, etteivät keksi mitään hölmöyksiä, ja torkuttelemaan sohvalla siihen asti, kun  kotiudumme. Kiva, kiva!

Nautittavaa loppuviikkoa!

-S-