Eräs tuttavaperhe sai reilu viikko sitten poikavauvan, ja nyt, vihdoinkin, sain ostettua ja pujotettua tossuihin nauhan. Itse tossut ovat olleet valmiina kolmisen kuukautta, odottelin vain tietoa, kumpi sieltä putkahtaa, jotta voin ostaa sopivan väristä nauhaa. Alkuun ajattelin ihan vain tavallista sinistä, sellaista vauvansinistä, mutta löysinkin hyllystä tuollaista kivan ruutuista. Ihan nöpöset tuli, kortti täytyy vielä väkästellä.

1244482453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1244482480_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aika hurjaa, kun noista kuvista pystyisi periaatteessa jopa laskemaan silmukat! Mutta älkää katsoko niin tarkkaan, neulekäsiala on vasta harjoitteluvaiheessa Nolostunut...

Tänään sain myös ensimmäisen villasukan tekeillä olevasta parista valmiiksi. Yläkerrassa, ompelunurkkauksessa, odottelee jo muutama pari valmiita. Suunnittelin jo saajiakin, mutta voihan ne suunnitelmat vielä vaihtua, varsinaiseen villasukkakauteen kun on vielä aikaa. Vaikka kyllä minä pidän niitä ympäri vuoden, kesälläkin, niin ihania ovat käyttää. Minun sukkani tosin eivät ole omaa tuotantoa, vaan olen saanut niitä lahjaksi melkeinpä joka joulu. Kiitos siitä Silmänisku!

Ja kun sitä tossunauhaa kangaskaupasta hain, eksyin ihan vahingossa pönkimään palalaaria, ja tarttuihan taas mukaani pari kangaspalaa. Toinen kangas oli niin ihanan aurinkoisen kukikasta, että se oli pakko ostaa, toinen meni heti käyttöön: siitä leikkasin jo osan, mutta mitään en ole vielä saanut koottua. Kuvaa tulee varmasti, kunhan valmiiksi saan. Aikaa on tämä viikko tehdä, mutta varmasti sen surauttaa aikas nopeasti, kunhan alkuun pääsee. Kyse on lahjasta: meidän Lassista tulee huomenna täysi-ikäinen, mutta kun oli ystävällinen, ja antoi tietämättään siskolleen armonaikaa lähtemällä kaitsemaan nuorempiaan, asialla ei ole kiire. Mutta mikä se lahja on... Sitä ette kyllä arvaa Nauru  hih hii... Veikkauksia vastaanotetaan!

-S-