Flunssa sai yliotteen, joten pakko taipua sairaslomaan. Eilisen vedin särkylääkkeiden voimin, mutta päätin, etten enempää. Tänään työterveyteen näytille, lepolomaa sain kolme päivää. Toivottavasti tauti helpottaa ja pääsen perjantaina töihin.

Uni maistuu ja olo on kuitti. Sohva on paras ystäväni, jolta ei huvittaisi nousta edes pakollisille reissuille vessaan tai keittiöön. Olen silti tyytyväinen. Tyytyväinen itseeni, että uskallan antaa itselleni luvan sairastaa, vaikka tiedän, että saattaa tuottaa hankaluuksia työpaikalla järjestää toista henkilöä tekemään vuoroni. Enkä pyytänyt edes anteeksi sairaslomalle jäämistäni, vaikka se kielen päälläni jo oli tulossa. Miksi pyytäisin? En ole tätä tahallani tehnyt, enkä halua kenenkään elämää vaikeuttaa. Minulla on oikeus (ja velvollisuus!) huolehtia itsestäni, enkä aio enää ikinä - ikinä- ajaa itseäni siihen kuntoon, kuin kolmisen vuotta sitten olin.

Joten nyt lepään, yskin ja niiskutan ihan rauhassa, ja annan itselleni aikaa parantua. En ole korvaamaton työelämässä, mutta rakkailleni ja läheisilleni olen ❤️

image.jpg

 

 

-Sallius-