Niin on taas monta päivää vierähtänyt edes kurkkaamatta tänne... Viikonloppu vilahti huis vain, ja jälleen on uusi viikko alkanut. Tällä viikolla olen aamuvuorossa, joten aamut ovat aikaisia. Jaiks!

Ehdin tuossa jo ihmetellä vähän enemmänkin, kun kotiin tultuani täällä ei ollutkaan ketään. Tiesin kyllä, että osa porukasta on reeneissä, mutta nuorimmaisen känny lojui pöydällä, eikä isäntääkään saanut kiinni, joten vähän epävarma olin, missä nuoriherra oleilee. Epäilin jo, että on eksynyt metsään mustikkaretkellään, mutta olikin muun seurueen mukana kentän laidalla tekemässä omiaan, muiden reenatessa. Sekin ajatus kävi kyllä mielessäni, mutta en voinut olla varma, ennenkuin mies vahvisti asian. Miksei voi jättää lappua? Yllättynyt

Tänään sain pullotettua edellisen satsin likööriä, puolukka-karpaloa, ja laitoin uusia muhimaan. Nyt on tulollaan mustikkaa, ja mansikkaa, sekä sekoitusta. Vielä olisi marjoja jonkin verran käytettävissä, tekisinköhän samaa litkua, vai keksisinkö jotain muuta käyttöä?

Jotain uutta, ja jännittävääkin olisi kerrottavana, kaunista kuvaa, ja muuta, mutta taidan jättää ne myöhemmälle, jollekin sellaiselle päivälle tai illalle, kun ei ole mitään muuta kerrottavaa, mutta aikaa ja huvitusta kuitenkin.

Mukavaa illan jatkoa, pitäkäähän huolta toisistanne!

-S-