On se mukavaa, kun on oma koti, vaikkakin välillä vähän viileä sellainen. Sohvalla lojuskelin jokin aika sitten kinttu jäissä, ja siitäkös alkoi paleleminen. Pitäisiköhän sitä laittaa lisää vällyä niskaan, vai yritänkö pärjätä näin, siinä vasta onkelma . Lämpimikseni olen hörppinyt Muumi-mukitolkulla teetä niin, että pissitysreissulla saa ravata jatkuvasti. Illalla täytyy lämmittää kunnolla, takkatuli on sitten ihanaa.

Tänään sain töissä ravata reippaammanlaisesti, joten jätin suosiolla keramiikan väliin, ja vaihdoin sen sohvamajoitukseen. Vähän harmittaa, mutta toivottavasti ensi viikolla on rauhallisempi maanantai, ja jaksan sinne mennä. Lasitettavaa olisi varmasti muutama juttu, ja kuivumassakin osa. Mitään uutta en ole saanut syysloman aikana valmiiksi, vaikka vähän suunnittelinkin kotona tekeväni. Tämä on jo toinen kerta, kun tunnit jäävät väliin, eikä niitä ole edes montaa. Jotain täytyy vielä saada tämän syksyn aikana tehtyä, ainakin kaikki loput savet pois, etteivät jää nurkkiin pyörimään. Kivaahan se touhu on, jos on vaan ideoita, ja toteutus sujuu.

Pari isoa kerää seiskaveikkaa huutelevat kutsuvasti. Värit ovat herrrrkulliset, ja vain odottelevat pääsyä raitasukiksi. Pitäisiköhän sitä kaivaa puikot käsiin, ja ohje, näistä sukista kun ei tulekaan ihan tavalliset, vain melkein .

Viikonloppuna valmiiksi saattamani Baktuskin odottelee viimeistelyä, sitten siitä voisin saada kuvaakin. Ehkä joskus!

 Lämpöistä illan jatkoa!

-S-