Porukalla alkaa vähitellen retki painaa, varsinkin pojista sen alkaa jo huomata. Eilinen seikkailuradalla koettu jännitys ja endorfiinihuuma on vaihtunut tämän päiväiseksi väsymykseksi. Vähän sellaista härkkimistä ja kireyttä on huomattavissa. Äsken onneksi lähtivät lainaamaan pyöriä, ja siitä keskustaan palauttamaan pulloja ja ajelemaan muuten vaan. Joten eivätköhän nuo herrat siitä taas asetu, kun pääsevät vähän vauhtiin ja touhuilemaan. Meidän pitäisi ukkosen kanssa lähteä Kätkän kierrokselle omilla pyörillämme, saa nähdä, kuinka minulla kunto riittää ja polvi kestää.

Loppuretken suunnitelmat saatiin juuri tehtyä ja hotellit varattua. Tarkoituksena on lähteä täältä ajoissa huomenna ja suunnata Ouluun tervehtimään Toripoliisia. Sunnuntaina jatkamme Pietarsaareen juurikin sopivasti Jaakonpäivien juhlahumuun jossa toivottavasti ennätämme suurkirppiksellekin. Olemme siellä yhtenä kesänä aiemminkin olleet juuri tuona kirpparipäivänä, jolloin tori oli täynnä kaikkea mukavaa töngittävää. Kaikkea muutakin tapahtumaa ko. kaupungissa tuona ajankohtana on, mutta tärkeimpänä kaikista odotan sitä tunnelmaa...

Ja sitten maanantaina suuntaamme Pietarsaaresta ihanan idylliseen Kristiinankaupunkiin... Ja kas kummaa, taitaapi sielläkin olla kesämarkkinat! Joten jos harmittikin tänne tulomatkalla ajaa kaikkien kirppiskylttien ja jopa peräkonttikirppiksen ohi, odotan saavani nyt takaisin, runsain mitoin.

Toivottavasti siis kaikki menee edes suunnilleen niin kuin suunniteltiin...

Nautiskellen,

-S-