Luminen lauantaiaamu korkattu savusaunalla ja kylmähköllä järvivedellä! Energistä huomenta siis kaikille!

Miesväki hävisi kukin omiin touhuihinsa, minä jäin päivystämään kotiin. "Pikkarainen" houkutteli poikia pihahommiin, ja lupasi näin mahdollisuuden tienata taskurahaa. Mahtaakohan tuo rahan tienaaminen koskea myös minua, vai tekisinköhän ihan omia juttujani?

Joulukortteja pitäisi vähitellen alkaa vääntämään. Eilen kävin Sinooperissa ihastelemassa vallan mainioita joukortti-ideoita, mutten sittenkään raskinut ostaa iloista tonttu-leimasinsettiä. Yksi iso joululeimasin minulla on, ja muutamia 3D-kuvia sitä tarkoitusta varten. Kesäisellä Lapinreissullame hamstrasin myös muutamaa korttia varten sopivaa rekvisiittaa, joten monenmoisia kortteja on tänä jouluna lähdössä. Kohta vaan tulee hoppu, kun ainoakaan ei ole vielä valmiina... Josko tänään saisin jotain väkerrettyä.

Viime aikoina on kaikenlainen käsityötouhu ollut varsin vähäistä, työt vievät melkoisesti mehuja. Paljon on tapahtunut muutaman viikon aikana työrintamalla, ja monet niistä asioista tuottavat melkoista päänvaivaa, sekä huomattavasti ylimääräistä työtä. Uni on maittanut, kun sänkyyn asti olen päässyt, eikä iltaisin kovastikaan jaksa touhuilla omiaan. Keramiikkatunnit loppuvat tämän kuun lopussa, ja vielä on savea jäljellä. Nyt pitäisi saada loputkin tuhottua, vielä kun en ole varma, jatkanko kevätkaudella. Muutamia valmiita juttuja sain viime viikolla kotiinkin, niitä voisin yrittää kuvailla jossain välissä. Osasta saattaa tulla joulumuistamisia, osa jää kotikäyttöön, tai odottelemaan aikaa tulevaa.

Pari koneellista puhdasta pyykkiä odottelee koreissaan kaappeihin pääsyä, ja muutakin puuhaa olisi. Jos saisin tehtyä vähän kotihommia tässä vaiheessa, voisin sitten myöhemmin päivällä keskittyä hyvällä omallatunnolla ihan omiin puuhiiini. 

Mukavaa viikonloppua!

-S-