Tänään on aamusta asti ollut syksyistä: aamu-ulkoilulla oli kylmä ja nyt on jo monta tuntia satanut vettä. No, onhan tässä saanut nauttiakin lämpimistä ilmoista, nyt on syksyn vuoro.

Vähitellen alkaa tehdä mieli sytyttää tuli takkaan ja kaivaa kynttilät esiin. Ulkona on lyhtyjä jo ollutkin.

Nämä ovat omaa tuotantoani, ja mietinkin, ilmoittautuisinko tänäkin syksynä keramiikkakurssille. Mutta taitaa syksy olla niin täynnä puuhaa ja poikien harrastuksia, etten taida jaksaa taas minuuttiaikataulua. Näitä kyseisiä "tulikukkia" haluaisin kyllä lisää, mutta ehkä joskus myöhemmin..

Humala, kuten kaikki muukin viidakossamme (entisessä puutarhassamme) on vallan villiintynyt tänä kesänä, kuten kuvasta näkyy. Se on kietoutunut kaiken mahdollisen ympärille, mutta on niin kaunis ja hyvä näkösuoja. Terassilla voi istuskella rauhassa, eikä tieltä näe pihaamme. Toista on sitten kohta, kun naapurit saavat talonsa valmiiksi...

Tämä blogin kirjoittaminen alkaa kohta käydä työstä, sillä jo toisen kerran saan kirjoittaa sepustukset kahteen kertaan. Tämä jääköön nyt tällaiseksi tyngäksi, kun väsy alkaa painaa. Paljon olisi kerrottavaa mm. U2:n lauantaisesta konsertista, joka muuten oli melkoinen, mutta toisella kertaa. Nyt on mentävä iltapalalle ja nukkumaan.

Näihin tunnelmiin...

-S-