Kiitos edellisen viestin kommentaattoreille inspiraation toivotuksista!  Kyllä se vielä joskus iskee, uskon niin. Oikeastaan nytkin tekisi mieli kaivaa ne uudet langat esiin ja hyplätä vähän, jos kohta saisin alkuun suunnitelmani. Se vaan vaatii vähän tutkimustyötä ensin, ja kaikki paikat ovat niin hyrskyn myrskyn, että siinä vaiheessa kun etsimäni löydän, on ispiraatio hävinnyt taivaan tuuliin...  Tuttu juttu. Mutta olisipa sitten seuraavaa kertaa varten kaikki valmiina, voisi aloittaa heti.

Viikko sitten olimme ukkoseni kanssa nauttimassa U2:n konsertista Helsingissä. Ja nautimmekin todella! Missään vastaavassa tapahtumassa en ole koskaan ollut, mutta tuo oli kyllä oikein positiivinen kokemus. Pääsimme ihan lähelle lavaa, jossa musiikki soi sopivan kovalla, muttei liian lujaa, ja josta näimme koko porukan melkoisen hyvin. Bono oli lähimmillään vajaan parin metrin päässä liikkuvalla sillalla, joten enkös olekin melkein sukua julkkikselle, kuten muutama muukin ihminen tällä periaatteella...  Pari tuntia hurahti rattoisasti, minä olin suurimman osan ajasta kuin Liisa ihmemaassa suu auki pyörien ja ihmetellen. Show oli melkoinen "hajoavine" screeneineen ja valoineen.  Koko viikon päässäni ovat soineet kyseisen bändin biisit vuorotellen, eikä asiaa ole lainkaan helpottanut, että fiilistelen konserttitaltioinnin parissa suunnilleen joka päivä nupit kaakossa. Mies sai juuri asennettua uuden television ja kotiteatteriyhdistelmän paikoilleen , ettekä varmaan arvaa, mitä meillä kuunnellaan..  Äsken liimauduin sohvaan kuin naulittuna ihastelemaan basson jytinää. Olen ihan myyty...

Mies on kohta lähdössä saunailtaan,  ja minä pyysin äityliä ja siukkua meille naisteniltaa viettämään. Ovathan nuo pojat maisemissa toki, mutta ovat luultavasti kavereidensa kanssa pitkälle iltaan, joten saamme olla rauhassa. Ja kyllähän he porukkaan mahtuvat. Laittelen vähän hyvää syötävää, otetaan jotain juomaa ja tuijotellaan Mamma Miaa. Sikäli mikäli osaan käyttää noita härveleitä..

Mutta nyt kaivan ne ohjeet esiin, mistähän mahtavat löytyä..

Leppoisaa lauantaita!

-S-