Olen tänään tullut siihen tulokseen, että joskus on ihan hyvä käydä vähän tuulettumassa ja nollaamassa päänsä, vaikka yleensä sen seurauksena menee yksi päivä ihan hyväntekeväisyyteen. Eilisen siis huilailin perjantaisen työporukalla käydyn rymyreissun jälkimainingeissa, mutta tänään olen saanut sitäkin enemmän aikaan.

Päivällä leivoin sämpylöitä ja korvapuusteja, sitten käytiin vähän kakuttelemassa pikkuveljeni syntymäpäivillä, jonka jälkeen kömmin vielä askartelukabiiniini ompelemaan pussukan. Vähän se kesti, kun väritys vaihtui kesken kaiken, mutta valmista tuli sittenkin. Kuvaa ei tästä uusimmasta vielä ole, mutta aiemmin sain valmiiksi tällaisen ihanuuden:

Pikkasen on kallellaan tämä kaunokainen, kun kännykällä kuvasin, mutta eiköhän se siitä näy ihan tarpeeksi.

Kukkakangas on vanha lasten lakana, jonka löysin joskus kirpparilta melkein ilmaiseksi, ja tuo keltapilkkuinen äidiltä saamaani, jota on vielä paljon, paljon. Pitsi on siitä samaisesta lakanasta.

Pitäisikin muuten käydä ostamassa noita pitsejä ja jotain nauhoja lisää, jos vaikka vielä useampia pussukoita saisin tehtyä. Huvitusta ainakin on, vaikka en tiedäkään, mihin niitä käyttäisin. Hipun ohje on ihan helppo, vaikkakin aikaa se vie tällaiselta harvoin ompelevalta. Mutta kun alkuun pääsee ja idean hoksaa, näitä syntyykin useampia. 

Pääasia on kuitenkin, että saan taas jotain aikaiseksi. Talvikooma on selvästi selätetty!

 

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille, ja kiitos kun piipahditte!

 

-S-