Mukavaa kun ei tarvitse lähteä maailmalle päästäkseen nauttimaan eksoottisesta ilmastosta, ihan kotonaolo riittää. Puutarhakin käy nykyolomuodossaan vallan hyvin viidakosta, lämmösta ja kosteudesta puhumattakaan. Vielä kun hörppii vähän kuumaa teetä, niin johan pukkaa hikeä. Ei tarvitse muuta kuin istua ja ihmetellä...

Vajaa parisen tuntia liikuin tänään keskustassa, tämäniltaiset tuliaisviemiset oli suunniteltu, mutta kun toteutus tökkii. Tiedän, että haen sellaisia tavaroita, joita ei joka kaupassa vastaan tule, mutta siitähän se idea juuri koostuukin. Osan jouduin korvaamaan toisilla, mutta menköön nyt. Tarpeellista tai ei, voihan ne aina laittaa kiertoon...  vink vink..

Eilisilta oli oikein onnistunut! Olimme ukko-kullan kanssa samoihin aikoihin Tampereen keskustassa, ja vaikka kipaisin kaupasta ostamassa vielä kertakäyttösadetakitkin, ehdimme kuuntelemaan Irinaa muutaman kipaleen verran. Melkoisen energinen mimmi, täytyy myöntää! Ja onneksi kävin ostamassa ne sadetakit, sillä koko Jennin keikan ajan vettä tuli enemmän ja vähemmän.. Välillä satoi aivan kaatamalla, välillä hieman hellitti, mutta koko ajan satoi. Melkoisen tiivis tunnelma oli lavan edessä, missä mekin heiluimme, mutta yhtään örveltäjää ei näkynyt. Lavan edusta oli alkoholitonta aluetta, anniskelupaikat oli sijoitettu alueen takaosaan ja rajattu aidoilla. Järkkärit olivat tarkkoina, ettei kukaan päässyt heilumaan tölkkiensä kanssa väärälle puolelle, ja järjestys säilyi. Hieman enemmän vauhtia odotin Jennin esiintymiseltä, mutta menihän se noinkin. Mahtaakohan hän keskittyä joka keikalla samalla tavalla tuohon diivan rooliinsa, vai oliko tämä poikkeus? Musiikki oli hyvää, mutta esiintyjän pukeutuminen... hmm...  Keikkojen jälkeen käytiin vielä ravintolassa syömässä ja saunarannassa yöuinnilla, sitten olikin mukava köllähtää nukkumaan.

Poikien pitäisi kotiutua kohta, täytyy alkaa valmistella lähtöä. Vähän vaatteita kassiin, jos vaikka vielä sataa, tai illalla on ulkona itikoita. Ukkoseni taitaa tulla myöhemmin omia aikojaan, ehkä me lähdemme poikien kanssa jo aiemmin, ei mene sitten kaikilla niin myöhään. Matkalla poiketaan uimaan, vaikkapa Liinalammelle, siitä pojat ainakin tykkäävät. Uiminen piristäisi kyllä minuakin, taas on niin nahkurainen olo. Mutta onneksi on lämmintä!

Kesäistä viikonloppua!

-S-