Viime viikko oli pelkkää juhlaa, ainakin torstaihin asti. Itse asiassa juhliminen alkoi jo reilu viikko sitten lauantaina. Katsokaapas vaikka itse.

Lauantaina oli Äitylin porukka meillä syömässä, kaikki muut, paitsi abi-risteilyllä ollut veljeni. Tällaisia tuomisia heillä oli, sekä lisäksi vielä ihanat marmorikynttilät, joita en nyt kuvannutkaan :

Samana iltana sain miesväeltä muistamiset, mutta säästin kuin säästinkin avaamisen maanantaille, vaikka ei kukaan olisi uskonutkaan, että malttaisin.

Rasiasta paljastui kera suklaan lahjakortti ihanaan hemmotteluun... 

Maanantaina meille pöllähti yllätysvieraita kummilasta, heillä oli mukanaan näin valtava kukkakimppu:

Tiistaille oli postipoika jättänyt laatikkoon noutolappusen lähipostiin, ja minä heti tietysti ryntäsin ihmettelemään, mitä nyt oli tulossa. Lucariinin väeltä tuli laatikollinen kaikkea mukavaa ja tarpeellista:

Ja samana päivänä toi läheinen työkaverini myös ihanan kukkakimpun, sekä raha-arvan, joka muuten on vieläkin raaputtamatta...

Nuo törröttävät varret kuuluvat onnenbambuille, jotka on sidottu sydämen muotoon. Olivat vaan niin kovin korkealla ja hankalasti kuvattavissa, että jätin suosiolla pois kuvasta.

Ja vielä keskiviikkona kävi yksi kaveri iltasella poikkeamassa, ja yllätysten kruunuksi sain hopeiset Hello Kitty -korvakorut, joista ei tosin nyt ole kuvaa, kun napittavat korvissani.

Kiitos   kiitos   kiitos kaikille!

***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***

Tänään kävin Äitylin kanssa Tampere-talossa Taikasormet-käsityömessuilla. Kaikkea mukavaa sieltä taas löytyikin, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt  menen kerimään lankaa, josta aloitan äitienpäivälahjuksen värkkäämisen.

Muksaa sunnuntai-iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa!

-S-