Jahans, jälleen on se aika viikosta, että pitää alkaa vähitellen päivittää päätään uuteen työviikkoon, ja kerätä työvaatteet, sekä muu rekvisiitta huomisaamua varten valmiiksi. Viikonloppu on kohta taas livahtanut menneisyyteen, työviikko on, jälleen, lähitulevaisuutta. Joululomaa odottelessa...

Joululomaa odotellessa, niin. Kävin perjantaina ortopedillä, ja pääsinkin helpommalla, kuin olin kuvitellut. Lääkäri väänteli ja käänteli, veivasi ja tutki polveani, ja totesi, että mikäli vain suostun, hän kirjoittaa lähetteen tähystykseen. Tuumasi vain, että magneettikuvaus olisi turhaa touhua, sillä kun ei pystytä kuin korkeintaan totemaan, että jotain on vialla, joten järkevämpää on mennä suoraan operaatioon, siellä kun pystytään samalla korjaamaan, jos jotain korjattavaa on. Jonotusaika operaatioon vaan on 3-6kk.  Onneksi sain suuni auki, ja kysyin varovasti, olisiko mitenkään mahdollista saada aikaa juuri ennen joulua, minulla kun on silloin reilun kahden viikon loma. Lääkäri lupasi laittaa sen lähetteeseen, ja kehotti minua vielä soittamaan jonon hoitajalle asiasta. Täytyypä ottaa asiakseni heti ensi viikolla, jos vaikka kävisi niinkin ihanasti, että sen ajan jouluksi saisin. Yhtään ei haittaa, vaikka joulu menisikin toipuessa, sen verran ikävää on tuota kipuilua kestää. Nyt sitten vaan peukkuset pystyyn !

Eilen kävin Ideaparkin Sinellisssä tuhlaamassa, vihdoinkin! Kassillinen tarpeellista tavaraa tarttuikin mukaani, mutta niistä huolimatta en ole saanut askarreltua kuin kolme vaivaista korttia tämän päivän aikana. Vähän on ollut nuupo olo, johtuisiko eilisestä humpantuusalla olostani, vai mistä. Mitään muutakaan järkevää en ole aikaiseksi saanut, mutta päivän hyvin kulumaan silti. Kummasti nuo tunnit vaan vilahtelevat toinen toisensa jälkeen, vaikken mitään tekisikään. Onkohan kellään muulla samaa onkelmaa?

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Nauttikaahan syksystä, ennenkuin se kääntyy talveksi...

-S-