Viime yönä tuli valvottua turhan myöhään, joten tänään väsyttää. Syynä tuohon valvomiseen oli omani ja J:n joukkueen talkoovuoro läheisellä tanssilavalla. Ilta oli mukava ja tohinaa täynnä, mutta sitten kun vihdoin pääsimme kotiin kahden korvilla, minä kävin ylikierroksilla, enkä saanut mentyä nukkumaan. Pojat olivat mummulla yökylässä (kiitos!), niinpä valvoimme ukkoseni kanssa  punaviinilasiemme äärellä höpötellen yli neljään..

Eilisistä jutteluistamme jäin miettimään muutamaakin asiaa, ne nyt vähän kaivelevat mieltäni. Osaa asioista olen kyllä pähkäillyt aiemminkin, mutta ehkäpä ne nyt täytyisi työstää jollain tavalla pois ja pakettiin. En ole lainkaan varma, että pystyn sellaisen rupeaman taputtelemaan yksin, joten täytyy alkaa miettiä varteenotettavia vaihtoehtoja. Viime viikon puolivälissä tuli myös vähän muuta mietittävää, joka tänään äityi huoleksi asti. Lisäksi puoliltapäivin kuulin vielä surullisia uutisia, jotka ovat omiaan lisäämään tämän päivän hiljaisuutta.

Näillä siis mennään tämä sunnuntai. Toivottavasti huonot uutiset ja murehdittavat asiat loppuvat tähän. Niitä "tavallisiahan" varmasti riittää joka päivään.

-S-