Edelleen olemme ilman vettä, mutta onneksi sitä loikottaa taivaalta. Sitä kun kerää, saa hyvinkin huuhdeltua vessat, eikä haittaa vaikka sadevesitynnyrissä uiskentelisi muutama hyttysvauva kavereineenkin - pääsevätpä jännälle retkelle viemäriputkistoon.

Äskettäin tuota vuotavaa varaajaa kävi katsomassa alan ammattilainen, ystävän suhteilla nopsaan hankittu, joka lupasi uuden pömpelin huomisaamuna. Siihen asti mennään näillä. Välillä olen, tunnustan, sen verran pääventtiiliä avannut, että olen saanut täydennettyä vesivarastojamme, sitä kun yllättävästi kuitenkin kuluu.

Eilen käytiin nuorimmaisen kanssa rantasaunalla polskimassa ja peseytymässä, tänään mennään äitylille jos tarve vaatii. Eikös niin äitiseni? Saadaanhan tulla? 

Tänään heräsin huonosti nukutun yön jälkeen jo ennen kuutta, koirien kanssa kävin pihalla ihmettelemässä enkä enää saanut unta, vaikka kuinka yritin. Nousin sitten puuron keittoon aikani ihmeteltyäni ja tarkistettuani kännystä päivän tärkeimmät (sähköpostit ja fb-päivitykset tietty). Pojat olivat tyytyväisiä puuroon ja suunnittelinkin hankkivani sellaisen ruokatermoksen, johon illalla laitetaan kuuma vesi ja puuroainekset yön yli muhimaan, jolloin aamulla se onkin - kappas kappas - valmista nautittavaksi! Nuo meitin nuorukaiset kun ovat arkiaamuina vähän huonoja syömään, ja varsinkin laittamaan itselleen aamupalaa. Liekö tuolla sitten saisi helpotettua sitä - kuulemma ainakin kuulostaa hyvältä, ja se on paljon jo se =)

Nyt on ajatuksena kipittää yläkertaan, raivata askartelu-, ompelu- ym. pöydälle tilaa ja alkaa ommella vetskaripussukoita. Aamusta ehdin jo piirtää kaavankin siihen, joten nyt vaan pönkimään niitä muutamia kangasnyssyköitä ja yhdistelemään kankaita toisiinsa. Katsotaan saanko mitään aikaiseksi, vai meneekö se into siinä pläräämisessä ja pähkimisessä...

Toiveikasta torstaita teille kaikille!

 

-S-