Taas roikun koneella. Tämä kone ja kaikki ihanat blogit sun muut ovat kyllä melkoisia aikasyöppöjä. Ilmankos en saa mitään tehtyä, kun roikun kaiken aikaa täällä ihmettelemässä muiden elämää ja aikaansaannoksia.  Perhe kun häviää näköpiiristä, viimeistään silloin ampaisen koneelle viettämään laadukasta omaa aikaani... Mitähän tapahtuisi, jos kone menisi rikki? Läppärissäkään ei jostain kumman syystä toimi yhteydet. Mies saisi sen tarkistaa ja kunnostaa, kohta tarvitsen sitä taas työpaikallakin, ettei mene kotihommiksi.

Ja sitten se aika syöppö: no se olen minä. Eilen maistui ukkoseni tekemä ihana ruoka, eikä tänäänkään ruokahalussa ole valittamista. Tekisi mieleni leipoa, mutta sitten tulee taas syötyäkin niitä leivonnaisia, joten parempi jättää tekemättä. Vähitellen pitäisi alkaa taas liikkua,  yrittää vaikka sauvakävelyllä alkuun, mutta arvatkaapas, huvittaako. Juu ei.  

Ajattelinpa tuossa äsken viimeksi, että nyt voisin ottaa tavakseni merkitä neulomani jutut ylös, siis langan, menekin, ohjeen sun muut, olisipa sitä sitten jossain vaiheessa mukavaa katsella, kuinka paljon olen saanut aikaiseksi. Ja nythän minulla on se vaakakin, jolla saan punnittua, sopiva muistikirjakin on viime joululta odottelemassa,  kunhan saan sen jostain kätköistäni kaivettua.  Ja mikäs sen parempi aika aloittaa tuo muistiin kirjaaminen, kun uusi vuosi on vasta käynnistynyt, ja aikaansaannokseni ovat vielä hyvässä muistissa ja tallessa.

Eilen ajattelin ottaa yhdet neulomani sukat käyttöön, mutta en sitten raaskinutkaan. Olen neulonut vain muille, yksiäkään sukkia en ole vielä itse käyttänyt. Nuo myssykät, joista toinen siis vieläkin vaiheessa, ovat nyt ensimmäiset itselleni tehdyt jutut, eikä niiden käyttöönottamisessa ole mitään ongelmia, mutta ne valmistuvatkin niin nopeasti, toisin kuin sukat.   Olen kyllä miettinyt neulovani itsellenikin sukat samaisista  langoista kuin Äitylille ne pitkävaritset, mutten ole vielä sanut aikaiseksi... Onneksi on näitä Lucariinin tekemiä sukkia, muuten palelisivat varpaat .

Sunnuntain jatkoja!

-S-