Aina välillä käy niin, että innostun jostain asiasta. Ensin se oli neulominen, sitten korttiaskartelu, ja nyt korujen tekeminen, helmeilyksikin sitä varmaan voisi kutsua. Tuo viimeinen on vielä ihan alkutekijöissään, mutta jotain aikaansaatuakin on. Lompakkoni epäonneksi meidän kylälle on avattu uusi ihana helmikauppa, jossa olen jo muutamaan kertaan ehtinyt vierailla. Tänäänkin olisi mieleni sinne tehnyt, mutta onneksi en joka päivä siellä kehtaa rampata. Ja onhan noita aineksia vielä vähän jäljellä viime reissulta: pari samansävyistä rannekorua olisi mahdollisuus niistä tehdä, mutta kyllä uusia helmiä on pakko käydä ihan lähipäivinä hakemassa. Josko huomenna jo kehtaisin?

Tämän kaulakorun esittelinkin jo aiemmassa postauksessa, ja nyt se on saanut rinnalleen rannekorun ja korvikset. En sitten alkanutkaan purkaa tuota kaulakorua kevyemmäksi, taitaa mennä noinkin, mutta nuo korvakorut eivät oikein kolahda. Ehkä joskus jonkun sopivan vaatetuksen kanssa nekin menevät, tai sitten teen niihin muutoksia.

Tämä karkkirannekoru onkin sitten osastoa "hömppä", mutta juuri siksi niin ihana!  Kaiken kruunaa - mikäs muukaan - kuin prinsessakruunu... Näitä värisävyjä siis löytyy vielä, joten taidan kohta mennä taiteilemaan toisenkin.

Ja nämä muistamiset sain Onnelan Oikut -blogista ollessani ensimmäinen osallistuja arvontaan. Kiitos, ihania!

Sellaisia kuulumisia... Mitäs teille?

-S-