image.jpg

Kaivelin autotallista (! Juu kyllä, autotallista) IKEAn kassillisen vaatteita, jotka olin ostanut joskus köntässä yhden kirpparisivuston kautta. Ostettuani ne kävin pikaisesti läpi mitä pussi sisältää, mutta en jaksanut perehtyä sen kummemmin. Sen verran muistin, että jotain suoraan käyttöön otettavaa siellä voisi olla, ja jotain, jonka laitan suosiolla kierrätykseen heti, mutta osan jätin hautumaan. Tänään ne sitten kaivelin esiin ja heitin pesuun kaikki, joista mahdollisesti voisi jotain tulla. Suurin osa menee tuunattavaksi, eli luultavasti mekkojen yläosiksi paitoja kun ovat. Osasta voisi saada tuttujen pikkutytöille jotain yhdistettynä muihin kankaisiin, joten nähtäväksi jää, mitä niistä sitten muotoutuu.

Eilen sain inspiksen ommella, ja sainkin melkein valmiiksi yhden kolttusen. Suunnitelma tosin hioutui koko ajan tehdessäni, eli jos alkuperäisessä ajatuksessani olisin pysynyt, puolihame olisi varmasti ollut valmis vähän sen jälkeen kun hommat aloitin, mutta kun siitä tulikin mekko, jäi se vielä pikkuisen vaiheeseen - helma siis kääntämättä. Ajatuksenani oli mennä se viimeistelemään tänään, mutta siellä se kököttää edelleen vähää vailla, kun en vielä ole päättänyt, millaisen helman tekisin. Ja voihan olla, että siihen jotain tulee vielä lisää, jotain tyttömäistä yksityiskohtaa :)

Mutta suurin syy ompeluinnostuksen katoamiseen tänään löytyy jälleen kipuilevasta polvestani. Siitä viimeksi operoidusta. En tykkää, en yhtään. Toivottavasti on vaan ottanut vähän nokkiinsa jostain, ja paranee nopsaan. Huomenna tahdon mennä SH' BAMiin ja venyttelyyn, enkä voi mennä, jos polvi on edelleen näin kipeä :(

Mutta huomiseen on aikaa vielä.... Kylmähoitoa, Mobilatia ja kylmävoidetta, luulisi helpottavan taas.

Ja kappas - huomenna on jo keskiviikko! Joten mukavia päiviä teille!

 

-Sallius-