Bongasin Outi`s life -blogista hauskan haasteen, jonka ajattelin napata nyt tännekin. Eli tässä tulee:

1. Lippis vai lierihattu?
Ehdottomasti lierihattu. Lippis ei pue minua yhtään, vaikka sellaistakin olisin joskus halunnut käyttää. Ja lierihattu on niin romanttinen.... 
 
2. Pehmis vai jäätelöpallo?
Hmmm... riippuu niin tilanteesta. Jos saa mansikka-vaniljapehmistä, niin ehkä se, mutta jos ei...
 
3. Herneet vai mansikat?
Mansikat, kyllä! Herneetkin ovat olleet herkkuani, mutta menneenä kesänä en ostanut kertaakaan herneitä. Taitaa olla ensimmäinen kesä laatuaan naismuistiin.
 
4. Palju vai järvivesi?
Järvivesi kesällä, ja palju talvella,  tai siis kaikkina muina vuodenaikoina... 
 
5. Grilliherkut vai kesäkeitto?
No grilliherkut. Tänä kesänä tuli grilliruokaa syötyä taas reippaasti, ja alkoi jossain vaiheessa tehdä mieli jo kesäkeittoakin. Arvatkaapa vaan, sainko tehtyä. No enpä tietenkään.
 
6. Mökki vai teltta?
Minut tuntevat tietävät, että mökki. Teltassanukkumisesta on jäänyt traumat joskus nuoruusvuosilta. Olen kyllä senkin jälkeen teltassa nukkunut, ja se meni ihan hyvin. Voisin jopa harkita sitäkin taas, kunhan lämpötila ja muut olosuhteet ovat suotuisat.
 
7. Varjo vai auringonpaiste?
Aurinko! Ihana ihana aurinko! Saako siitä koskaan tarpeekseen?
 
8. Kesäsade vai kesätuuli?
Pieni hento kesätuuli silloin kun on oikein kuuma. Mutta entäs se tuoksu sateen jälkeen...?
 
9. Lavatanssit vai festarit?
No tuota. Molemmat, kiitos. Festarit niin, ettei tarvitse yöpyä örveltäjien seassa teltassa, eli vaikkapa päiväfestarit. Ja lavatanssit - oi kuinka haluaisinkaan liidellä ja pyörähdellä sulavasti osaavan tanssipartnerin käsivarsilla kukkamekon helmat hulmahdellen ja kauniissa korkokengissä...
 
10. Roadtrip vai riippukeinu?
Roadtrip! Riippukeinussa kävisi aika pitkäksi, vaikka olisi lukemistakin.
 
11. Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu?
Hiirenkorvat, koska kevät! Ja keväällähän kukkivat syreenitkin..
 
12. Mato-onki vai golfmailat?
Helppo! Mato-onki. Ja kalakaveri, joka laittaa madon koukkuun, ja ottaa kalat pois, sekä perkaa ja valmistaa ne ruuaksi. Mikäli siis jotain saalista saisin. Golfia olen joskus kokeillut, eikä se hassumpaa ollutkaan, mutta liian snobia minulle. Minigolf käy - silloin tällöin, ja hyvässä seurassa.
 
 
Tämäpä olikin hauskaa! Mitenkäs sinä vastailisit näihin kysymyksiin? Nappaapa tästä haaste mukaasi ja linkkaa minut blogiisi, niin tulen kurkistamaan sinun vastauksesi.
 
Mukavaa viikkoa!
 
-Sallius-